lauantai 23. huhtikuuta 2016

Bikinit kesäksi

En ole pitkään aikaan käyttänyt bikineitä. Muistaakseni viimeksi ehkä joskus yläasteella ja sen jälkeen olen käyttänyt vain uimapukua. Miksi näin? Pääosin siksi, että jostakin syystä olen ajatellut, että bikinit eivät käy vartalotyypilleni, koska bikinejä käyttävän täytyy olla mallin mitoissa, eli hoikka. Mutta eihän se niinkään mene. Ei bikineissä lue, että vain hoikille ja urheilullisen vartalon omaaville naisille. 

En ole tosin koskaan ajatellut, että jos jollakin muulla hieman pyöreämmät kurvit omaavalla naisella on ollut bikinit, että se olisi jotenkin sopimatonta tai epämiellyttävän näköistä. Olen pikemminkin ihaillut heidän itsevarmuuttaan. Samaan aikaan olen kuitenkin kieltänyt itseltäni bikinien käytön, koska mukamas näyttäisin niissä paljon hirveämmältä kuin muut. Todellisuudessahan asia ei varmasti ole niin, ongelma löytyy vain ja ainoastaan omasta päästäni, itsevarmuuden puutteesta. 

Viime aikoina olen kuitenkin ollut bikinien suhteen paljon avoimempi. Olen nähnyt instagramissa paljon body positivity-aiheisia postauksia, joissa plus-kokoiset naiset poseeraavat onnellisina hienoissa bikineissään. Kuvia katsellessani minulle on herännyt kysymys, että miksen minäkin voisi ostaa ihan yhtä hienoja bikineitä? Miksi joka kevät ja kesä tyydyn vain ihailemaan kauppojen värikästä bikinitarjontaa? Nyt olen päättänyt, että perhana, tänä kesänä minä ostan bikinit! Minulla on yhtä lailla oikeus käyttää nättejä bikineitä ja tuntea oloni hyväksi omassa kehossani aivan kuten kaikilla muillakin vartaloon katsomatta. 

Kysymys kuuluukin nyt, että millaiset bikinit oikein haluan? Rakastan värejä ja villejä kuoseja, joten todennäköisesti värikkäät ja jonkun veikeän printin omaavat bikinit olisivat hakusessa. Malliltaan bikinien alaosan tulisi olla mielestäni ehkä korkea/normaalivyötäröinen. Ei myöskään haittaisi, jos bikinialaosa olisi sellainen "bokserimallinen", omasta mielestäni ne tuovat sellaista kivaa vintagehenkeä. Yläosan mallista en vielä osaa sanoa, koska on olemassa monia malleja, jotka miellyttävät silmääni. 
bikinit
Kuvat: Ellos.fi ja hersecret.fi
Tässä pari esimerkkiä bikineistä, jotka voisin pukea päälleni ensi kesänä. Vasemmanpuoleisen kuvan bikinit löytyvät Ellokselta ja oikeanpuoleisen kuvan bikinit puolestaan verkkokaupasta nimeltä hersecret.fi. Molemmat ovat mielestäni todella kauniit, mutta etenkin hersecret.fi:n bikinit ovat malliltaan todella kivat. Niissä on mielestäni ihanaa vintage-tyyliä, josta pidän.
bikinit2
Kuvat: hersecret.fi ja halens.fi

Taisin myös rakastua noihin vasemmanpuoleisiin bikineihin. Nuo olisivat nimittäin juuri sellaiset malliltaan ja tyyliltään, joita haen! Täytyykin todella jo harkita noiden tilaamista, nuokin löytyvät hersecret.fi:stä. Oikealla puolella oleva tankini ei ole huono vaihtoehto sekään. Jos joskus on sellaisia päiviä, ettei halua olla bikineissä, mutta haluaa kuitenkin uimaan, on tankini aika hyvä bikinien ja uimapuvun välimuoto. Tuollainen tankini löytyisi halens.fi:stä. 
elloksen bikinit
Kuvat: ellos.fi
Mutta kuitenkin vaikka nuo ylemmän kuvan bikinit olisivatkin aivan täydelliset, en osaa päättää olisivatko nämä vielä täydellisemmät... Näihin kiinnitin huomiota aivan ensimmäiseksi kun bikineistä rupesin haaveilemaan. Näihin liittyy kuitenkin yksi ongelma. Noita bikinihousuja löytyy vain koosta 42/44 ja siitä ylöspäin, mutta minun kokoni on yleensä 40 tai 38/40. En siis ole varma, olisivatko nuo bikinihousut liian isot. Toisaalta juurikin nuo bikinihousut olivat alennuksessa 4,95 eli todella halvat, mutta jos ne eivät olekaan hyvän kokoiset, niin kyllähän se harmittaa, kun olisi tilannut jo siihen mätsäävän bikiniyläosakin. No, täytyy miettiä ja punnita erilaisia vaihtoehtoja!

Onko teillä ollut ongelmaa uskaltaa käyttää bikinejä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti