torstai 21. huhtikuuta 2016

Sky on fire

IMG_1402 muokattu
IMG_1409 muokattuIMG_1407 muokattu
Kyllä luonto vain osaa olla kaunis, varsinkin tähän vuodenaikaan. Nuo kuvat räpsin viime viikonloppuna asuntomme ikkunan läpi. Eihän nuo tietenkään mitään mestariteoksia ole, ottaen huomioon tosiaan sen, että lasin läpi otin nämä kuvat, mutta omasta mielestäni nuo ovat ainakin ihan kivoja. Ja vaikka noiden tiedostoniminä onkin "*numero* muokattu", niin en ole kuitenkaan kovin paljon noita muokannut. Lähinnä terävyyttä ja aivan pikkiriikkisen valoisuutta. Mutta viimeisen kuvan tummuus on puhtaasti kameran asetuksien ansiota/syytä. En tiedä teistä, mutta minun mielestäni tuokin tumma on jollakin lailla kiehtova. 

10 kommenttia:

 1. Eikäääh, ootpas saanut ikuistettua upeat maisemat! *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ja tosiaan, onneksi sattui olemaan verhot auki, kun huomasin koneella ollessani että taivas hehkuu noin värikkäänä:3

   Poista
 2. Ihan superihana taivas, ja ihania kuvia oot siitä napsinut ♥ Auringonlaskut ja-nousut on kyllä vaan joka ikinen päivä uusia ja ihmeellisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Ja totta! Vielä kun joskus jaksaisin olla hereillä auringonnousun aikaan, niin olisi mahtavaa saada kuvia siitäkin!:)

   Poista
 3. Vautsi miten upeita kuvia!!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Sulla on kivan persoonallinen blogi! tuot hienosti esille omat mielipiteesi!♥ tykkään varsinkin kuvien laadusta! ja siitä, että ne on isoja ja erottuu hyvin! Aloin lukijaksi!

  www.mydayblogfin.blogspot.fi

  VastaaPoista