maanantai 25. huhtikuuta 2016

Yllätyssynttärit

Viime lauantaina järjestimme kaveriporukalla yllätyssynttärit yhdelle ystävällemme. Tämä kyseinen henkilö ei aavistanut ollenkaan mitä on tekeillä, joten yllättäminen onnistui ongelmitta. Päivän sankari taisi myös ilahtua yllätyksestämme aika tavalla, mikä oli tottakai tarkoituskin. 
kortti
Ystävämme yllättäminen onnistui siten, että hänen poikaystävänsä hämäsi hänet lenkille ja sinä aikana kun he olivat lenkillä, me vieraat menimme heidän asuntoonsa (minulla ja poikaystävälläni on heidän kämppänsä vara-avain, koska asumme lähekkäin) ja laitoimme kaikki herkut esille. Yllätettävän poikaystävä piti meidät ajan tasalla, että milloin meidän kannattaisi piiloutua jonnekin ja pompata huutamaan yllätys. Yllätettävän ilme oli kyllä näkemisen arvoinen, kun tulimme esiin piilostamme!
IMG_1471
Tarjoilut hoituivat siten, että jokainen toi jotakin. Minä ja poikaystäväni leivoimme kuvassa näkyvät vohvelit ja muut hoitivat loput. Syömistä oli kyllä ihan tarpeeksi, tässä kuvassa ei edes näy kaikki, mitä oli syötävänä. 
IMG_1483
Synttäreiden ohjelmassa ei ollut mitään sen kummempaa kuin yhdessä oloa ja Netflixin tuijottamista. Mielestäni se oli itseasiassa ihan mukavaa, ei aina tarvitse olla erikoista ohjelmaa, tärkeintä on ystävien kanssa ajan viettäminen. Ja hauskaahan meillä oli, todellakin! 
IMG_1461
Ja totta kai päivänsankarin nyt yhdet kukat tuli saada! Sai hän toki muitakin ihania lahjoja, mutta kukat nyt yleensä aina piristävät melkein jokaista. 

Onko teitä koskaan yllätetty pitämällä yllätysjuhlat tai oletteko te järjestäneet jollekin sellaiset?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti