lauantai 31. lokakuuta 2015

Autumn sadness

Vaikka syksystä tykkäänkin tunnelmallisuuden ja ihanan raikkaan sään takia, on se kuitenkin jollakin lailla todella masentava vuodenaika. Joka syksy minulle tulee olo, ettei mikään kiinnosta ja kaikki on vain tylsää ja elämä rullaa liian tasaisesti koulun ja muun arjen ympärillä. Tulee tunne, että haluaisi vain lähteä extempore jonnekin kokonaan toiseen kaupunkiin tai jopa maahan saadakseen jotain vaihtelua normaaliin ja tasaiseen eloon. 

Syksyisin sitä vain jotenkin ahdistuu kaikesta tutusta ja turvallisesta, haluaisi tehdä jotakin erikoista, ettei pimeys aivan masennuttaisi tyystin. Mutta kysymys kuuluu, että mitä? Opiskelijabudjetilla ei valitettavasti voi lähteä edes yhdeksi viikonlopuksi lomalle jonnekin toiseen kaupunkiin. Tai en ainakaan minä voi. 

Jotkin tapahtumathan olisivat omiaan piristämään syksyä, mutta arvatkaapa kaksi kertaa onko täällä tuppukylässä ylipäätään minkäänlaisia tapahtumia? Niin ja jos on, nekin ovat eläkeläisille. Turhauttaa. Jotenkin myös harmittaa se, että edes minkäänlaisia halloween-juhlia ei taida täällä olla, tai korkeintaan baarissa, mutta itse olen ainakin sellainen ihminen, jota ei baarissa käyminen niin hirveästi innosta muuta kuin joskus. Voi olisinpa vielä ala-asteella, siellä ainakin järjestettiin halloween-pippalot kuulemma eilen. 

IMG_0850 Viikot menevät viikonloppua odotellessa. Mutta viikonloppuinakaan ei koskaan tapahdu mitään erikoista, saa nukkua pitkään ja tehdä mitä haluaa. Paras asia viikonlopussa taitaa olla se, että saa pelata Skyrimia niin paljon kuin sielu sietää (saatiin se toimimaan poikaystäväni koneella!). Joo-o, syksyllä muutun myös nolife-nörtiksi, näkymästi. 

Koulumotivaatiokin on kärsinyt. Koskaan ei jaksa tehdä läksyjä ja jo vain kaksi 8-15.30 päivää ja yksi 8-14.30 päivä ärsyttävät ja väsyttävät vietävästi. Vielä yo-kirjoitusten aikaan motivaatiota riitti vielä edes jonkin verran, mutta nyt sekin on valunut pois. 

No, kuhan joulunaika alkaa, niin silloin yleensä piristyn enemmän. Kuulun nimittäin jouluihmisiin ja rakastan joulun ajan tunnelmaa, koristeluita, glögiä ja lahjojen ostoa! Sitä aikaa odotellessa! Olen tosin ottanut jo varaslähdön jouluun, koska olen jo muutamana päivänä litkinyt glögiä poikaystäväni kanssa, mutta no kukapa ei?

Tällainen postaus tällä kertaa. Aika negatiivinen avautuminen, myönnetään, mutta kun tuntui vain siltä että on pakko avautua aiheesta. Olisiko teillä muuten jakaa vinkkejä lievittämään tätä syksyn alakuloisuutta, jotain hauskaa tekemistä, etc?

Mutta joka tapauksessa hyvää halloweenia/pyhäinpäivää tosin ehkä hieman myöhässä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ei ole yhtään liian aikaista aloittaa joulun fiilistelyä, nythän eletään jo marraskuuta! :) Aloita ihmeessä jo hienoinen joulustelu, se jos jokin piristää! Ja kun ajoissa aloittaa on h-hetkikin sitten jotenkin spesiaalimpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no aivan totta! :) Voisinkin ruveta tosiaan suunnittelemaan kaikkea joulusisustusta yms.

   Poista
 2. Venla, oon jo varmaan vuoden seuraillu suht aktiivisesti haamulukijana sun blogia ja nyt pitkästä aikaa palasin lukemaan ja aivan pakko oli tulla kommaa että tykkään sun kirjotustyylistä tosi paljon ja sun kirjotukset on mielenkiintoisia ja niistä jää hyvä mieli, keep going! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos todella paljon! :3 Tosi kiva kuulla ja piristi iltaa ihanasti. :)

   Poista