keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Home sweet home part 2

Moikka taas kaikki! Tässä asuntopostauksen toinen ja viimeinen osa, jossa esittelen teille jäljellä olevat huoneet eli olohuoneen ja makkarin. Ensimmäisen osan pääsette lukemaan tästä

Olohuone 


IMG_0577
IMG_0586IMG_0655
IMG_0636
Tämä olohuoneessa oleva täpötäynnä oleva pöytä on minun työpisteeni. Onneksi pääsen suurimmasta osasta lukiokirjoja eroon piakkoin, koska voin myydä ne eteenpäin. Silloin työpöydälleni vapautuisi hieman lisää tilaa.  

IMG_0594
Television vieressä olevalla pienellä pöydällä on meidän kasvilapsemme, fiikus, jonka saimme tupaantuliaislahjaksi. Ohjeena oli vaalia fiikusta kuin parisuhdetta, niin voimme esitellä sitä lapsenlapsillemme. Ja sehän tietenkin pidetään tavoitteena! 

IMG_0612
Samaisella pöydällä on kuivatettuna ruusu, jonka sain poikaystävältäni ensimmäisenä kuukausipäivänämme. 

IMG_0660
Olohuoneen ikkunan takana olevalta parvekkeelta näkyy tällainen näkymä. Suoraan edessämme on siis luistelukaukalo/kenttä, joten talvella pääsemme luistelemaan miltei suoraan kotiovelta, ei ollenkaan hassumpaa! Itse parveketta en viitsinyt kuvata, koska emme ole laittaneet sinne mitään tuoleja tai mitään muutakaan, koska jo näin kylmillä keleillä se olisi hieman turhaa.

Makuuhuone 

IMG_0691
Jos ihmettelette, että minkä ihmeen takia sängyllämme on kaksi pehmolelua, niin ihan vain sen takia, että ne jostakin syystä sattuivat muuton aikana kulkeutumaan mukaan asuntoomme minun kotoakotoa, joten ajattelimme, että samapahan niiden on koristaa sänkyämme, suloisiahan nuo ovat. Ja jos joskus jompikumpi meistä on muualla kuin täällä yötä, voi toinen ikävissään napata nuo pehmolelut kainaloonsa aivan kuin pikkulapsina tehtiin! 
IMG_0699
Ja makuuhuoneessa on puolestaan poikaystäväni työpiste. Tuo seinällä roikkuva reppu tosin on minun koulureppuni. 

Siinäpä meidän asuntomme kokonaisuudessaan, vessaa lukuuottamatta, mutta sepä onkin niin tavanomainen vessa kuin vain olla voi, joten en kokenut tarpeelliseksi esitellä sitä. Eihän tämä asunto ole lähelläkään sisustuslehtien sisustusta tai muutenkaan kovin hienosti ja muodikkaasti sisustettu, mutta me kuitenkin viihdymme täällä ja sehän on se pääasia. Opiskelijabudjetilla on sitä paitsi aika hankalaa ruveta kovin paljon sisustelemaan, mutta tietysti aina jotain pientä piristystä pystyy luomaan!

Mutta heihei tällä kertaa ja mukavaa syysloman loppua kaikille, joilla se on parhaillaan menossa! 


2 kommenttia:

 1. Ihanan valoisanoloinen toi teidän olohuone!<3
  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sen saa aikaan varmastikin olohuoneessa oleva iso ikkuna. :)

   Poista