maanantai 12. lokakuuta 2015

Home sweet home part 1


Hellouu taas pitkästä aikaa. Nyt olen vihdoin ja viimein syyslomalla ja tänään sain otettua kuvat lupaamaani asuntopostausta varten. Kuvia minun ja poikaystäväni asunnosta on kuitenkin niin paljon, että teen asuntopostauksen kahdessa osassa, ettei sen lukeminen yhdessä pötkössä kävisi liian raskaaksi. Mutta pidemmittä puheitta tervetuloa kurkistamaan kaksioomme! 

Eteinen 


Eteinen
Ensin mietin, pitäisikö eteisestä laittaa kuvia/kuvaa ollenkaan, koska se on niin tylsän ja tavanomaisen näköinen. Loppujen lopuksi päätin kuitenkin laittaa, koska onhan sekin aika olennainen osa asuntoamme. Tuo suoraan edessäpäin oleva ovi vie vessaan ja ensimmäinen ovi oikealla vie keittiöön ja vessan oven vieressä oleva ovi vie makkariin. Vessan vasemmalla puolella on ovi, joka sitten puolestaan vie olohuoneeseen. 

Keittiö 


Keittiö
Omasta mielestäni keittiömme on juuri sopivan kokoinen meille kahdelle. Mahdumme laittamaan ruokaa todella hyvin ja keittiönpöytäänkin mahtuu ruokailemaan samanaikaisesti neljä henkilöä, jos on tarvis. Välillä tosin olemme pulassa säilytystilan kanssa, mutta se on pikemminkin oma vikamme, koska astioita meillä on loppujen lopuksi ehkä hieman liikaakin. 
Keittiö2



IMG_0533


IMG_0566
Keittiön ikkunaa halusimme koristaa poikaystäväni matkamuistolla, joka on ostettu Saksan Borkumin saarelta, jolla hän on usein lomaillut. Lisäkoristeena on myös kauniita kiviä.
IMG_0531
Siinä ensimmäinen maistiainen asunnostamme, Seuraavassa postauksessa esittelyssä ovat makuu-ja olohuone. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti