sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Lomalla

Lomalla olen.....  Pelannut Minecraftia 
En olisi koskaan, siis koskaan uskonut pelaavani Minecraftia, mutta niinhän siinä vain kävi, että kokeilin sitä poikaystäväni innoittamana ja innostuin.... Sitä ollaankin pelattu ahkerasti tämän syysloman aikana ja välillä menetetty hermotkin sen seurauksena. Ostin myös Skyrimin tietokoneelleni hiljattain, mutta valitettavasti se pyörii koneellani aika huonosti, joten sen pelaaminen hitaalla koneella vaatii hieman kärsivällisyyttä. 


Nukkunut pitkään 
Tietysti. Kun herätys arkiaamuina soi 05.45 poikaystäväni työssäoppimisjakson takia (hän siis joutuu olemaan töissä jo klo 07.00), niin pitkät unet todellakin maittavat lomalla! Emme ole kuitenkaan (ihme kyllä!) valvoneet sen pidempään kuin normi arkenakaan. 


Tehnyt todella hyviä vohveleita 
Yhtenä iltana rupesi tekemään mieli jotakin herkkua, jota olisi helppo tehdä, mutta olisi myös herkullista. Päätettiin poikaystäväni kanssa tehdä vohveleita yhdellä vanhalla saksalaisella reseptillä. Ja todella hyviä tuli! Vohveleita tuli kaksinkertaisella ohjeella niin paljon, että päätettiin viedä osa lähellä asuvalle ystävällemme ja hänen kylässä olleelle poikaystävälleen, joka on myöskin meidän hyvä ystävä. Vohvelit näyttivät uppoavan hyvin myös heille.
IMG_0715IMG_0710

Siivonnut mummon luona 
Toinen mummoni on jo niin vanha, ettei enää pysty itse siivoamaan kunnolla asuntoaan, tietysti aivan pienimpiä siistimistoimenpiteitä lukuunottamatta. Hän pyysi minut hakkaamaan mattoja, pesemään ikkunat, imuroimaan ja moppaamaan ja tietysti suostuin, koska mielestäni mummolle siivoaminen on aina mukavaa ja mummolle tärkeää. Samalla päivitimme toistemme kuulumiset ja söimme mummon tekemää älyttömän hyvää lohikeittoa!


Tehnyt kotitekoista pizzaa 
Vietin tämän loman viimeisen viikonlopun kotikotona ja päätettiin äidin kanssa tehdä pizzaa itse. Minä tein taikinan ja äiti muotoili niistä pizzoja ja täytti ne. Tuli kyllä todella hyvää!

IMG_0822

♥ Tullut poikaystäväni yllättämäksi 
Kun tulin tänään kotikotoani pois takaisin meidän kotiimme, poikaystäväni oli järjestänyt minulle yllätyksen. Hän oli kattanut pöydän ja kokannut soijapyöryköitä pastan ja kastikkeen kera. Jälkiruoaksi oli vanilja-suklaakerroskiisseliä. Oli aivan sairaan hyvää ja tuollainen yllätys oli todella ihana päätös syyslomalle! 
IMG_0837
Minulla oli siis kaiken kaikkiaan onnistunut loma, vaikka en minnekään reissannutkaan, vaikka se alkuperäinen suunnitelma olikin. Rentouduin ja vain nautin olostani kotona, se teki kyllä todella hyvää yo-kirjoitusten jälkeen! Huomenna pitäisi taas jälleen jaksaa raahautua koulun penkille, juuri kun tähän lomailuun ehti tottua! No, ei voi mitään, ehkäpä koulussakin jaksaa uudella puhdilla kun on saanut laiskotella viikon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti