tiistai 16. kesäkuuta 2015

Lazy days

Hei taas kaikki täältä kylmästä ja tuulisesta Pohjois-Karjalasta! Kuten otsikkokin jo kertoo, niin en ole tällä lomalla ehtinyt tehdä mitään kovin erikoista. Olen vain lueskellut jo 2 kuukautta sitten kirjastosta lainattuja kirjoja, tuijotellut elokuvia ja nukkunut pitkään. Sää ei ole ollut koko loman aikana ollenkaan houkutteleva, joten pääosin olen oleillut vain sisällä. Minä niin odotan sitä, kun on oikeasti lämmintä ja aurinkoista, mutta tällä hetkellä se tuntuu aika kaukaiselta haaveelta, koska loman alkamisen jälkeen ei ole ollut yhtäkään päivää, jolloin olisi ollut ihan oikeasti kunnon kesäsää. 
WP_20150604_001
Olen kuitenkin käynyt poikaystäväni kanssa jo kalassa, mutta jouduimme lähtemään tyhjin käsin pois, koska kala ei syönyt, ei niin millään. No, parempi onni ensi kerralla! 

Toisaalta aika koleasta säästä löytyy myös hyvät puolensa: Tykkään pelata poikaystäväni kanssa ulkona sulkapalloa, joten viileän sään ansiosta ei läkähdy kuumuuteen. Toisekseen, jos huono sää ei houkuttele menemään ulos, saattaa saada inspiraation tehdä rästiin jääneitä koulutehtäviä viime lukuvuodelta! Minulle kävi näin ja olen jo hiukan lähempänä avoimien kurssien läpi pääsemistä! Noiden avoimien kurssien lisäksi minun pitäisi jo alkaa ruveta lukemaan yo-kirjoituksiin, koska kirjoitan syksyllä terveystiedon, ruotsin ja englannin. Hieman alkaa jo hirvittämään, koska syksyn kirjoituksiinhan on aikaa enää 3 kuukautta! Mutta no joo, ehkä en stressaa niistä vielä, onhan meillä kuitenkin abikurssit ennen niitä. 

Mutta ankeasta kouluaiheesta mukavampaan asiaan: juhannukseen. Tajusin vasta muutama päivä sitten, että juhannusaattohan on tämän viikon perjantaina. Itse vietän tätä juhannusta edeltävän viikon ja koko juhannuksen poikaystäväni ja hänen perheensä luona. Suunnitelmissa ei ole paljon muuta kuin käydä katsomassa kokkoa sen kylän keskustassa, jossa poikaystäväni asuu ja herkutella hieman. Rento juhannus siis tulossa. 

Tällaista kuulumisten selostusta tällä kertaa, palaillaan juhannuksen jälkeen, minä lähden pakkailemaan juhannuskamoja kasaan. 

Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on? 

1 kommentti:

  1. On oikeiasti hyvä jos osaa ottaa rennosti ja olla tekemättä mitään potematta siitä huonoa omatuntoa! Sellaisia lomien kuuluis ollakin!

    VastaaPoista