torstai 25. kesäkuuta 2015

My dreams

Otsikko paljastaa, että mistä aiheesta tämä postaus kertoo: unelmistani. Olen jo kerran aiemminkin tehnyt tällaisen samanlaisen unelmapostauksen joskus kauan aikaa sitten tänne blogiini, mutta ajattelin tehdä sen nyt uudelleen, koska ovathan ne varmasti ehtineet jonkin verran muuttua sen jälkeen. 

dreams collage1. Haluan mennä naimisiin ja perustaa perheen
Tämä on se kaikkein kliseisin ja yleisin unelma, josta melkein kaikki unelmoivat, mutta silti aika merkittävä ja tärkeä. Olen aina halunnut perheen ja joskus nuorempana haaveilin jopa suurperheestä. Nykyään ajattelen, että 2-4 lasta olisi ihan sopiva määrä. Perheen perustaminen ja naimisiinmeno ei kuitenkaan ole vielä moneen vuoteen suunnitelmissa, koska ensin täytyy nauttia nuoruudesta! Toivon myös, että perustaisin perheen nykyisen poikaystäväni kanssa, vaikka tiedän, että nuorena suhteet kariutuvat, eivätkä välttämättä kestä. Mutta se vain olisi aivan mahtavaa, jos tämä suhde kestäisi, eikä enää tarvitsisi etsiä sitä oikeaa. 

2. Haluan omistaa vähintään 2 koiraa 
Olen aina rakastanut koiria, joten haluan tulevaisuudessa myös ehdottomasti olla koiran omistaja. Itseasiassa rodulla ei ole minulle niinkään väliä, paitsi että tykkään ehkä enemmän keskikokoisista ja isoista koirista kuin aivan pienistä. Mutta tämäkään ei ole ajankohtaista kuin vasta sitten kun olen opiskellut itselleni jonkun ammatin, koska opiskeluaikana en viitsi koiraa ottaa, koska rahatilanne on silloin epävakaa ja opiskelu vie ison osan myös vapaa-ajasta. 

3. Haluan matkustella 
Haluaisin ehtiä näkemään mahdollisimman monta maata ja kulttuuria elämäni aikana. En halua vain jähmettyä paikoilleni maailman ollessa täynnä kaikkea jännää ja mielenkiintoista. Ikävä tosiasia tosin on, että matkusteluun tarvitaan rahaa ja sitä ei aina vain ole. No, täytyy vain säästää muista asioista, niin josko edes silloin tällöin pääsisi heittämään reissun jos toisenkin! 

4. Haluan valmistua sellaiseen ammattiin, jossa saan auttaa muita 
Sosionomi, yhteisöpedagogi, sosiaalityöntekijä, nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja...Vaihtoehtoja on monia. Pääasia kuitenkin olisi, että saisin auttaa ihmisiä henkisellä tasolla. Olen myös ajatellut, että lastenhoitajana tai lastentarhanopettajanakin voisi olla kivaa olla. 

5. Haluan asua omakotitalossa 
Vielä opiskeluaikana se ei tietenkään ole mahdollista, mutta sitten kun olen töissä ja mahdollisesti myös kumppanini, niin tahtoisin ehdottomasti asua omakotitalossa. Jotenkin omakotitalossa vain on se oma rauhansa ja tunnelmansa verrattuna kerrostaloon tai rivitaloon. En haluaisi asua myöskään aivan kaupungin keskustassa, vaan jonkin verran syrjemmässä, kuitenkin niin että kaupungin keskustaan pääsisi vaivattomasti. Haluaisin myös sisustaa sen mahdollisimman kotoisaksi, ei ankeaa valkoisen ja harmaan yhdistelmää, vaan lämpimiä, luonnollisia ja piristäviä värejä sekä kuoseja. 

6. Haluan ottaa ainakin yhden tatuoinnin 
Tatuoinnista olen haaveillut jo monta vuotta, mutta en ole vielä ottanut, koska en ole saanut päähäni että minkälaisen haluaisin ottaa. En halua todellakaan ottaa mitään liian vähän aikaa mietittyä ja harkitsematonta kuvaa. Yksi idea minulla on viime aikoina pyörinyt mielessäni, mutta en ole siitäkään oikein varma, joten katson parhaaksi vain miettiä ja harkita vielä vähän lisää. 

7. Haluan löytää harrastuksen, josta oikeasti nautin 
Tältä onnettoman pieneltä paikkakunnalta, jossa asun ei ole löytynyt vielä yhtäkään sellaista harrastusta, josta pitäisin. Tai no onhan valokuvaus ja bloggaaminenkin harrastuksia, mutta tarkoitan sellaista harrastusta, jossa käydään säännöllisesti. Tahtoisin jonkun liikuntaharrastuksen, jossa kunto kasvaisi ja se olisi mukavaa samalla. Harrastin joskus monta vuotta sitten toisella paikkakunnalla lentopalloa ja se on juuri sellaista, mitä haen. Sulkapallo voisi olla toinen laji, josta voisin nauttia. 

8. Haluan valmistua lukiosta 
Tämä onkin jo ajankohtaisempi unelma kuin nämä muut. Syksyllä minulla on ensimmäiset kirjoitukset ja ensi keväänä haluaisin painaa lakin päähäni. En halua asettaa itselleni liian korkeita tavoitteita arvosanojen suhteen, vaikka totta kai parhaani teen niiden eteen. Tärkeintä minulle on, että edes saan sen lakin. 

9. Haluan nähdä lempibändini ja artistini livenä 
En ole vieläkään ollut minkään lempibändini/artistini keikalla, mikä on kyllä korjattava vielä! Myöskään festareilla en ole vielä käynyt, mutta niillekin on kyllä vielä joskus eksyttävä! Pääsyy, miksi en ole käynyt keikoilla tai festareilla on rahan ja seuran puute. Rahat kun tässä opiskeluvaiheessa ovat kokoajan kortilla, eivätkä aina kaverinikaan innostu/pysty lähtemään mukaan. Yksin taas en todellakaan haluaisi lähteä, sen verran arka olen. 

10. Haluan säilyttää nykyiset ystävyyssuhteeni ennallaan ja ystävystyä mahdollisimman monen uuden ihmisen kanssa 
Elinikäiset ystävyyssuhteet ovat asioita, joita pidän erittäin tärkeinä. Olisi mahtavaa, jos vielä vanhana mummonakin pitäisin yhteyttä nykyisiin ystäviini ja tapaisimme silloinkin mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon. Haluaisin tietysti myös tutustua mahdollisimman moneen uuteen ihmiseen, koska mitä suurempi ystäväpiiri, sitä mielenkiintoisempaa elämä on! 

Siinä olikin aimo annos unelmia, toivottavasti ne toteutuisivatkin! Löytyykö teiltä samanlaisia unelmia ja mitä itse lisäisitte listalle? 

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja, joista lähes kaikki löytyvät munkin listalta (koiria en halua ja yolakin oon jo saanut :-D). Toivottavasti mahdollisimman moni sun unelmista toteutuu ja hei tsemppiä kirjoituksiin! :-)

    therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

    VastaaPoista