tiistai 2. kesäkuuta 2015

Loma!

Vihdoin ja viimein minäkin olen lomalla. Tai olenhan minä ollut lomalla jo lauantaista asti, mutta nyt vasta pääsin kirjoittelemaan tänne siitä, koska on ollut kiirettä muuton ja siihen liittyvän huoneen järjestelyn ja siivouksen kanssa. Olen siis nyt saanut tämän kotikodin huoneeni järjesteltyä ja siivottua viihtyisäksi, vielä vain tulisi asetella julisteet seinille ja verhot ikkunoihin, niin se olisi täysin valmis! 
 Paljon mitään muuta en ole ehtinytkään vielä tehdä, muuta kuin käydä saunomassa kesämökillämme lauantai-iltana, joka oli taas kerran aivan ihanaa niin pitkän ajan jälkeen. 

IMG_9961
Poikaystäväni myös yllätti minut viime viikolla tuollaisella todella kauniilla punaisella ruusulla kuukausipäivämme kunniaksi. Tuollainen pieni muistaminen arjen keskellä kyllä piristää aivan uskomattoman paljon! 
IMG_9898
Kaunis kesäilta mökillä, jolloin järvi on aivan tyyni, voiko mikään olla parempaa?
IMG_9911

Minä yksinkertaisesti rakastan kesää. Tiedän, kuulostaa todella kliseiseltä ja kaikkihan kesää rakastavat, mutta totta se vain on. Rakastan sitä, että aamulla auringonvalo alkaa paistaa silmiin ja herättelee minut vähitellen, rakastan sitä, että aamulla ei ole kiire minnekään, rakastan sitä, ettei koulutehtäviä enää kerry jatkuvasti rästiin, rakastan tuoreiden mansikoiden makua ja vastaleikatun ruohon tuoksua. Rakastan kesässä ihan kaikkea. 

4 kommenttia:

 1. Oivoi, onpa sulla kiva poikaystävä :3 Etkä muuten ole ainut, joka odottaa kesän kunnollista alkamista ihan täpinöissään! Mä eniten tykkään kesässä vihreydestä ja siitä äänestä, kun tuuli heiluttaa puiden oksia ja niistä lehdistä lähtee semmonen kiva ääni tiäks :----D Sit juurikin semmonen mökillä hengaaminen ja laiturilla istuskelu kesäiltaisin jonkun hyvän limun kera, aijjai :3

  Hirveen ihana blogi, voisin jäädä seurailemaan :3
  - ellu / ellupum.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja samoin! :) Ja joo, itekki rakastan juurikin sitä lehtien havinaa aina kesäsin:3

   Poista
 2. Oot muuten kehittynyt bloggauksessa tosi paljon, kun vertaa sun nykyisiä tekstejä muutamaan ekaan!

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja joo, kieltämättä itsekin olen huomannut kehittyneeni, vaikka näin itse sanonkin. :D Mutta kiva että muutkin huomaavat sen!

   Poista