maanantai 22. kesäkuuta 2015

Midsummer 2015

Hellou kaikki! Nyt on luvassa juhannuspostaus, pahoittelen että postaus tulee vasta tänään, mutta en aiemmin oikein ehtinyt postata, koska vasta eilen illalla kotiuduin poikaystäväni luota juhannuksen vietosta. 

Minä vietin siis juhannukseni ja sitä edeltävät päivät poikaystäväni luona maaseudulla, kuten jo aiemmin mainitsinkin. Hyvällä omalla tunnolla voin sanoa, että juurikin tämän vuoden juhannus oli kyllä tähänastisen elämäni paras. Juhannusaattona söimme hyvin ja illalla menimme katsomaan kokkoa kylän satamaan. Kokon katsomisen jälkeen olikin sitten vuorossa sipsien napostelua limpparin kanssa ja erä fortunaa koko porukalla eli poikaystäväni, hänen äitinsä ja pikkusiskonsa kanssa. Illan pidetessä jutut kävivät hullummiksi ja naurun remakka kovemmaksi. Ja ei, kukaan meistä ei ollut humalassa! Tuli siis todistettua jälleen kerran, että ilman alkoholiakin voi olla superhauskaa. 
IMG_0113
Hattarapilviä. Tämä kuva ei ole juhannukselta, vaan pari päivää ennen sitä. Pitkästä aikaa oli kaunis ilta niin monen harmaan ja sateisen illan jälkeen. 
InstagramCapture_709309ad-93ee-46b3-af10-099f46f4d5ed
Ja se juhannuksen ehdoton kohokohta; kokko. Pahoittelut kuvan todella huonosta laadusta, jouduin kuvaamaan kännykälläni, koska totta kai unohdin ottaa kamerani mukaan kokolle. No, ehkä saatte kuitenkin joten kuten selvää tuosta puurosta.  
IMG_0142
Bää! Tuli myös ihasteltua näitä määkiviä ja suloisia eläimiä. 


Kaikin puolin mahtava juhannus ja juhannusviikko takana. Toivottavasti ensi juhannus olisi yhtä mahtava kuin tämä, ellei jopa mahtavempi! Nyt sitten takaisin ehkä hieman tylsempiin kesäloman rutiineihin, mutta onhan kotonakin välillä toki mukavaa olla, varsinkin lomalla! 2 kommenttia:

 1. Aivan sairaan hyivä kuvia!! Mut mää en ikinä tajuu miten kaikki hehkuttaa juhannuskokkoja. Meillä ei oo ikiniä poltettu kokkoja muutako pääsiäisenä :D Meillä lätyt on yleensä se juttu.

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Aijaa, minä taas en ole kuullut kokkojen poltosta pääsiäisenä. :D Mutta joo, meilläkin on yleensä tapana syödä lettuja juhannuksena, mutta tällä kertaa ei sitten tullut tehtyä niitä, koska olin tosiaan siellä poikaystäväni luona. :D

   Poista