sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Hiihtoloma

Hei vain taas kaikille täältä loskaisesta Pohjois-Karjalasta. Hiihtoloma tuntui menevän aivan liian pian, vaikka en mitään kovin erityistä tehnytkään. No, sama tunne tulee joka loman kanssa, oli se pitkä tai lyhyt, niin aina se menee liian nopeasti. Mutta joka tapauksessa, muistatte varmaan ennen hiihtolomaa tekemäni postauksen, jossa julkaisin To do-listan hiihtolomalle. Nyt aion kertoa, että mitkä listan asioista toteutuivat ja mitkä eivät. 

hiihtolomaaa
Ensimmäinen asia mitä tein lomalla oli tosiaan leipominen. Leivoin mokkapaloja ystäväni pienimuotoisiin tupareihin, jotka pidettiin heti viikon alussa maanantaina. Tuli minulla myös siivottua, jopa kahdessa paikassa, koska kävin mummoni luona siivoamassa ja siivosin myös täällä kotonakotona. Kesätyöhakemuksia ei kyllä tullut laitettua kuin yksi, enkä CV:täkään saanut aikaiseksi tehdä, mutta onneksi vielä kerkeää. Tänään olisi kyllä tarkoitus laittaa kuitenkin ainakin yksi hakemus vielä menemään. Kellopeliappelsiinia tuli kyllä jonkin verran luettua, mutta en saanut luettua sitä lähellekään loppua. Kirjallisuusesseen tekeminen siitä siis jää vielä myöhemmälle ja äidinkielen viides kurssi koreilee avoimena vielä jonkin aikaa. Loput noista listan asioista jäi siis tekemättä pääosin kiinnostuksen puutteen vuoksi, mutta blogieni päivitys lomalla ei olisi edes onnistunut, koska tämä tietokoneeni oli huollossa. Tietokoneeni saatiin siis onneksi vielä kuntoon ja suurin osa tiedostoistanikin saatiin pelastettua, jes! 

Tämän päivän olen kuluttanut suurimmaksi osaksi vain netissä selaillen inspiroivia kuvia Weheartitissä ja uppoutunut Tumblrin maailmaan. Tänään pitäisi saada aikaiseksi vielä tehdä se työhakemus ja hoitaa ehkä paria koulujuttua, joilla tosin ei ole mikään hirveä kiire. Tai sitten vain jatkan lusmuilua..... No, teinpä mitä tahansa, karu fakta on se, että huomenna on palattava takaisin koulunpenkille ja opiskeltava ahkerasti nämä kaksi viikkoa ennen koeviikkoa, joka on minulla aika täyteen buukattu. 

Mutta adios taas vähäksi aikaa, seuraava postaus onkin The Mein Liebster Award-niminen haastepostaus, jonka yritän toteuttaa mahdollisimman pian. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti