keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

The Liebster Award

Hei taas, tällä kertaa olisi siis haasteen aika, joka on siis The Liebster Award, joka luo näkyvyyttä alle 1000:n lukijan blogeille. Haasteessa vastataan 11 kysymykseen, jotka siis edellinen haastaja on keksinyt ja sen jälkeen keksitään itse seuraavat kysymykset ja haastetaan 11 bloggaajaa. Minut haastoi erittäin mukavan blogin omistava Tuula Mjaukasta-blogista. Mutta nyt kysymysten pariin! 

1. Mikä on mielestäsi paras ikä? 
- Nyt taisi tulla sellainen kysymys, johon en osaa kunnolla vastata. Minun mielestäni mikä tahansa ikä voi olla paras ikä, koska jokaiseen ikään liittyy ne hyvät ja huonot puolet. Tietysti olisi helppoa sanoa, että se 20-25 olisi paras ikä, mutta luulen, että paras ikä voi olla yhtä hyvin myös joku 40 tai 50. Who knows. 

2. Kuinka monta väriä on hiuksissasi ollut? Mitä värejä? 
- On tainnut olla vain kolme, joista kaksi raitoina. Oranssia/punertavaa (raitoina), tumman ruskea ja tummempi ruskea (siitä tuli kyllä ihan musta), jossa oli punaisia raitoja.  

3. Oletko enemmän kissa- vai koiraihmisiä?
- Koiraihminen. Pidän kyllä kissoistakin, mutta olen aina pitänyt jokseenkin enemmän koirista, ehkä sen takia että minun kotonani on ihan lapsuudestani asti ollut koiria, mutta ei yhtäkään kissaa. 

4. Mitä teet, kun sinua suututtaa?
- Jos paikalla on joku ihminen, vaahtoan hänelle suuttumustani, mutta jos olen yksin kirjoitan päiväkirjaani hirmuisen valitusvirren ja kuuntelen musiikkia. 

5. Koskettavin elokuva, minkä olet nähnyt? 
- No niitä on monia! No, sanon muutaman, jotka ensimmäisenä tulevat mieleeni. Ainakin Elefanttimies, Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2, Tähtiin kirjoitettu virhe, Titanic, Pahatar, Saksikäsi Edward ja moonia muita! 

6. Uskotko horoskooppeihin? 
- En kovin paljoa, mutta joskus horoskoopit ihan oikeasti osuvat aika nappiin luonteenpiirteiden kohdalla, ainakin omalla kohdallani, mutta en usko niiden voivan ennustaa mitä kunkin merkin elämässä tapahtuu. Horoskoopit ovat minulle sellaista viihdyttävää lukemista ja joskus ne osuvat nappiin, joskus taas eivät. 

7. Onko sinulla erityistaito? Mikä? 
- Pelkäänpä, että ei ole. Nyt kun mietin asiaa, niin en ainakaan itse keksi asiaa, jossa olisin mitenkään erityisen hyvä. 

8. Menetkö enemmän tunne- vai järkipohjalla? 
- Hmmm, vaikea kysymys tämäkin....Ehkä kuitenkin enemmän tunnepohjalla? Tunnepohjalla menemisen huomaa ainakin siinä, kun hermostun ja suutun jollekin, niin en ajattele ensin mitä sanon, vaan vasta sen jälkeen. Joskus myös teen päätöksiä ihan vain sen mukaan, miltä itsestä tuntuu sillä hetkellä, en sen mukaan miten se olisi järkevää. 

9. Missä maissa olet käynyt? 
- Vain Ruotsissa ja Virossa. Kova hinku olisi kyllä nähdä enemmänkin maailmaa! 

10. Mitkä ovat mielestäsi bloggaamisen huonot puolet? 
- Ehkäpä se, että aina ei vain keksi postausaiheita ja myös se, että koska blogi olisi hyvä pitää aktiivisena, niin se voi tuottaa hieman stressiä. Saattaa myös tulla tietynlainen riittämättömyyden tunne, jos vertaa omaa blogiaan jatkuvasti muiden blogeihin ja lukijamääriin. 

11. Kuinka usein lakkaat kyntesi? 
- No, viime lakkaamiskerrasta alkaa olla jo niin pitkä aika, että en edes muista! Eli todella todella harvoin. 

Siinäpä ne olivat, kiitokset vielä Tuulalle kysymyksistä, joihin oli mielestäni todella mukavaa vastata! :) 

Kysymykset haastetuille: 

1. Mikä on paras lukemasi kirja? 
2. Jos jäisit elämään viimeksi katsomasi elokuvan tai sarjan maailmaan, niin missä eläisit? 
3. Mikä on unelma-ammattisi? 
4. Miten kuvailisit pukeutumistyyliäsi? 
5. Mikä sai sinut viimeksi itkemään? 
6. Jos saisit juuri nyt 50 000 euroa, mitä tekisit? 
7. Oletko tyytyväinen elämääsi tällä hetkellä? 
8. Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi? 
9. Tykkäätkö shoppailla kirppareilla? 
10. Ketä julkisuuden henkilöä/ henkilöitä arvostat eniten? 
11.  Mikä on noloin tilanne, johon olet joutunut, jonka kuitenkin kehtaat blogissa kertoa? 3 kommenttia: