torstai 26. helmikuuta 2015

Hiihtoloman to do-list

Minulla alkaa viikon kestävä hiihtoloma vihdoin huomenna, joten tein itselleni tuollaisen to do-listan hiihtolomalle, ettei aika käy liian pitkäksi. Tällä lomalla kun ei ole mitään muita suunnitelmia kuin käydä heti maanantaina hyvän ystäväni tupareissa naapurikaupungissa ja sen jälkeen suunnitelmia ei ole. Ja vaikka hiihtolomalla aionkin rentoutua, niin silti ajattelin tehdä paria kouluhommaa ja väsäillä kesätyöhakemuksia ja CV, koska joku työpaikka kesällä olisi kyllä todella hyvä olla, etten ole aivan tyhjätasku. Saapa nähdä, miten tuo suunnitelmani toteutuu, koska en ole tehnyt millekään lomalle aiemmin tuollaista tekemislistaa. Mitään stressiä tuosta listasta en kyllä ota, koska loman täytyy olla loma, mutta koska hyvin todennäköisesti minulla tulee olemaan tylsää kotonakotona, niin tuo lista auttaa keksimään tekemistä. Olisin voinut tietenkin lähteä käymään taas Etelä-Suomessa mummoni ja tätini luona, mutta haluan kuitenkin pitkästä aikaa viettää ihan vain kotiloman perheeni kanssa, koska yksin asuessa loppujen lopuksi perheenkin seuraa kaipaa aika tavalla. 

Hiihtoloman jälkeen minulla olisi tarkoitus tehdä postaus sitten siitä, toteutuivatko nuo listan asiat. Kuten varmaan huomaattekin, nuo avoimet kohdat tuossa listassa ovat sitä varten, että merkitsen ne jollakin symbolilla, että tuliko ne tehtyä vai ei.

Ja asiasta kukkaruukkuun, läppärini teki minulle eilen inhottavan tempun, eikä suostunut käynnistymään virheilmoituksen kera. Tekstissä luki näin: "Windows ei käynnistynyt, syynä voi olla viimeaikainen laitteisto-tai ohjelmistomuutos. Ongelman korjaaminen: 1. Aseta tietokoneeseen Windowsin asennuslevy ja käynnistä uudelleen..." Ja siitä eteenpäin. Minulle sanottiin, että se on virus, joten saapa nähdä miten tässä oikein käy... Tällä hetkellä kone on kotonakotona, jossa todennäköisesti isoveljeni yrittää jossakin vaiheessa sitä korjata, jos se ihmeen asennuslevy löytyy. Itsehän en todellakaan hallitse tällaisia tietokoneasioita, joten onneksi on olemassa isoveli, joka tajuaa näistä jutuista edes jotain. Mutta niin, en osaa varmaksi sanoa sitäkään, milloin pystyn postailemaan tänne blogin puolelle seuraavan kerran, koska kotonakotona ainoa käytettävissä oleva tietokone on isoveljeni kone, joten nettiin pääsy riippuu aina siitä, milloin se on vapaana veljen käytöltä. Ja toisekseen siitä, antaako hän minun käyttää sitä (okei, vingun niin pitkään, että antaa). Ja tämä postaushan on toteutettu koulun koneella, koska todennäköisesti joku ihmettelisi, miten olen onnistunut postauksen tekemään ilman konetta (no joo, kännykällä tietty, mutta omasta mielestäni kännyllä postauksen väkertely on aika haastavaa).

Mutta näkemisiin seuraavaan kertaan ja mukavaa hiihtolomaa kaikille, joilla se alkaa huomenna!
hiihtoloma 

4 kommenttia:

 1. Moi! Haastan sinut mukaan The Liebster Award -nimiseen haasteeseen! :)

  http://mjaukasta.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, oonki halunnu tehdä jonkun haasteen jo jonkun aikaa, joten nyt pääsenkin tekemään sen! :D

   Poista
 2. Millon uutta postausta? :)

  VastaaPoista