tiistai 3. helmikuuta 2015

Mahtava viikonloppu

Vietin viime viikonlopun muutaman mahtavan ystäväni kanssa ja täytyy kyllä sanoa, että oli todella mukava koeviikon ja tammikuun päätös! Katsoimme pari leffaa, pelasimme twisteriä ja Disney trivial pursuitia, herkuttelimme ja olimme vain. Onko parempaa tapaa viettää viikonloppu koeviikon jälkeen? 

IMG_9052
Olin aivan unohtanut miten hankaliin asentoihin Twisterissä joutuu menemään. 

IMG_9045

IMG_9124
Tai miten hankalaa loppujen lopuksi on vastata Disney trivial pursuitin kysymyksiin, vaikka Disneyn leffoja olen tuijotellut koko lapsuusaikani.

IMG_9030
Nii mitkä kalorit?

IMG_9112
Pannukakkua+jäätelöä=Älyttömän hyvää! Eikä tästäkään toki niitä kaloreita puutu......
IMG_9092
Eräs ystävistäni innostui kokkaamaan muille ja itselleen kuitenkin ihan terveellistä kotiruokaa. Kanat kyllä hieman paloivat pohjaan (kiitos minun huonon paistinpannuni), mutta nekin saatiin pelastettua ja lopputulos oli ihan hyvä.  

Täytyy kyllä todeta, että tällaisia viikonloppuja pitäisi olla useammin. Niin tämän porukan kanssa kuin muiden ystävieni kanssa myös. Liian usein mulla tulee oltua viikonloput vain kotikotona tekemättä mitään erityistä, kun sen ajan voisi viettää myös ystävien kanssa. Mutta sitten taas toisaalta tuollaisia viikonloppuja ei kannata olla kovin useaa kuukaudessa, koska jos valvoo kaksi yötä myöhään, niin että unirytmi menee sekaisin, niin sen tuntee seuraavana kouluviikkona suurena väsymyksenä. Tai ainakin itse olen tälläkin hetkellä aika tööt. No, ensi viikonloppuna otan univelat takaisin! 

2 kommenttia: