tiistai 10. helmikuuta 2015

Kiirettä, kiirettä

Nyt viime aikoina on kyllä ollut koulun, lähinnä vanhojentanssien takia niin kiireistä, etten ole ehtinyt keskittyä tähän blogiin ollenkaan. Myöskin mielipideblogini on valitettavasti hiljentynyt, mutta lupaan postailla ahkerammin molemmissa blogeissa kunhan tämä vanhojentanssihuuma on ohi! Tarkoitus olisi myös yrittää herätellä uudelleen hieman kuolemaan päässyttä valokuvaus-inspiraatiota. Viime aikoina kun olette saaneet nauttia vain arkisista ja tylsistä kuvista. No, arkisia ja tylsiä kuvia on luvassa valitettavasti nytkin pari, mutta koittakaa kestää.

IMG_9252
Äidin kanssa leivoimme pullaa pitkästä aikaa hieman pullia. Tällä kertaa annoin äitini tosin tehdä taikinan, koska aina kun minä teen pullataikinan pullista tulee aivan liian kuivia, vissiin laitan liikaa jauhoja. 
IMG_9261
Totta kai noista pullista oli tehtävä myös muutama laskiaispulla! Nams!


Minä, joka en koskaan piirrä, päätinkin hetken mielijohteesta piirtää jotakin. Arvaatte varmaan, ettei lopputulos ole millään tavalla järkevä tai hieno.... Alla oleva kuva on siis viime viikon tuotokseni ja minulla ei ole mitään hajua mistä ihmeen aivojen syvimmästä ja hulluimmasta sopukasta tuo maljakostaan pakeneva ruusu putkahti. *Tällä hetkellä taiteelliset ystäväni varmasti nauravat kippurassa lattialla*. Ja kyllä, tiedän että piirustustaitoni ovat kuin 5-vuotiaalla, ei kun siis hetkinen, 5-vuotiaatkin osaavat paremmin! 
IMG_9215

IMG_9222
*Taiteelliset ystäväni saavat lisää huutonaurun aiheuttajia*. Seuraavaksi halusinkin siis piirtää jotakin värikästä ja söpöä. Päädyin hedelmiin, jotka pitelevät toisiaan kädestä ja ilmaisevat kuinka jokainen vartalo on kaunis, kliseistä, todella kliseistä, mutta mielestäni totta. 
IMG_9239
Lisää värikkäitä hedelmiä. Olisi kyllä todella kivaa oppia piirtämään ihan kunnolla joskus. Eihän se mitään muuta vaatisi kuin harjoittelua, harjoittelua ja vielä kerran harjoittelua. Ja ehkäpä myös hieman oppitunteja taiteellisilta ystäviltäni. Saa nähdä, saanko koskaan aikaiseksi ruveta ihan oikeasti piirustelemaan. Mutta jos oikeasti piirtämään rupeaisin, niin haluaisin osata piirtää värikkäitä, söpöjä otuksia ja eläimiä. 

Ihan uskomatonta, että vanhojentanssit ovat jo kahden päivän päästä! Torstai-iltana tanssimme jo vanhemmille ja sukulaisille, perjantaina kouluille ja terveyskeskukselle. Hurjaa, miten nopeasti aika menee. Ihan vastahan luulin, etten voi tanssia vanhoja parin puuttumisen takia ja ihan vastahan koin sen suuren ilon, kun kuulin, että voin sittenkin tanssia vanhat. Ja kohta vanhat onkin tanssittu. Wau, aika tosiaan menee nopeasti. 
Mutta nyt on aika mennä tekemään läksyjä ja lueskelemaan. Hei hei taas vähäksi aikaa, koitan saada aikaiseksi tehdä postauksen vanhoista, kunhan ehdin ja jos kuvat edes onnistuvat. Aina kun minusta otetaan kuvia, ne eivät oikein onnistu, koska en vain osaa olla luonnollisesti kameran edessä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti