sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Prinsessapäivä

IMG_9302wanha
IMG_9307
*pahoittelut huonosta tarkennuksesta*

IMG_9305
Vanhojentanssit ovat nyt ohi ja fiilis on kyllä aika haikea. Tuntui, että torstai ja perjantai menivät ihan hujauksessa, vaikka perjantaina kieltämättä loppupäivästä tanssiminen alkoi jo väsyttää aika tavalla. Torstaina tanssittiin illalla vanhemmille ja perjantai aamusta iltapäivään tanssittiin kouluilla ja muissa paikoissa, itselläni iltapäivän tanssipaikaksi valikoitui terveyskeskus. Vanhojentanssit olivat kyllä ihan huippukokemus, yksi tähän astisen elämäni parhaista kokemuksista, enkä vaihtaisi noita unohtumattomia päiviä mihinkään. Yhteishenki nousi selvästi entisestään vanhojen jälkeen, josta olen todella iloinen. Oli ihan mahtavaa tanssia vanhat niin mahtavien ihmisten kanssa, ei auta kuin vain kiitellä ja olla onnellinen, että sai jakaa tämän kokemuksen heidän kanssaan. 

Jatkoillakin tunnelma oli katossa, vaikka itse olin jatkoilla jo aika väsynyt, enkä jaksanut juhlia aivan täysillä, mutta mahtavat ne olivat silti! Ja koska itse kullakin meidän porukasta on haikeat fiilikset näin vanhojen jälkeen, niin päätettiin, että pidetään vielä jatkojen jatkot! Mielestäni ihan loistoidea ja olen todellakin menossa! Tällä kertaa myös aion juhlia ihan kunnolla, koska varsinaisilla jatkoilla se jäi ehkä hieman lyhyeen omalta osaltani. 

Pahoittelut, että tämä postaus sisältää vain tylsiä omakuvia ja parit yhteiskuvat äidin ja isän kanssa, mutta en jaksanut ruveta kyselemään kaikilta, että saako kuvia, joissa he näkyvät, julkaista. Myöskään parini ei todennäköisesti halua kuvaansa nettiin jaettavaksi, joten päätin julkaista vain nämä. Ai niin, kertokaa toki mielipiteenne mekostani ja kokonaisuudesta yleensäkin! 

2 kommenttia: