torstai 29. tammikuuta 2015

Snapshots of the week

IMG_8833
Maanantaina pääsin lähtemään kämpille heti ruotsin kokeen jälkeen, eli joskus 10 maissa. Koska mulla oli ylimääräistä energiaa, päätin siivota kaappini, joka oli täynnä koulukirjoja ja monisteita ja järjestin kunkin aineen monisteet tuollaiseen haitari-kansioon. Samalla tuli heitettyä turhat monisteet ja sanakokeet pois pyörimästä nurkista. 

IMG_8880Vaikka onkin koeviikko, on välillä pakko rentoutua ja lukea nuortenlehteä ja selata instagramia. Olen muuten huomannut, että Demi tuppaa kolahtamaan postiluukusta juuri silloin kun on koeviikko. Yritäpä siinä sitten lukea kokeisiin, kun samaan aikaan haluaisi tsekata Demin jutut!

IMG_8863
Koska motivaationi kuntoilun suhteen alkoi taas jälleen laskea, päätin ruveta tekemään treenisuunnitelmia kalenteriini. Kirjoitan kunkin päivän kohdalle mitä lihaksia minäkin päivänä treenataan ja piirrän neliön. Neliöön merkitsen siis sen, teinkö treenin vai en. Kirjoitan myös kommentin siitä, miten liikkeet onnistuivat ja miten noin muuten onnistui. Jos en jostain syystä tee treeniä, kirjoitan syyn. Olen huomannut, että tuo auttaa todellakin motivoitumaan enemmän. Kun on kirjoittanut jotain ylös, se tulee toteutettua suuremmalla todennäköisyydellä. 

IMG_8881
Eilen löysin ihan sattumalta Citymarketista kaksi ihanaa mekkoa! Mekot ovat siis alerekistä, joten hinnat olivat todella edulliset, tummanvihreä paljettimekko maksoi 10 euroa ja pinkki sifonkimekko 5 euroa. Ei todellakaan pahat hinnat, koska sovittaessani kotona noita molempia, niin kumpikin istuivat täydellisesti! Noiden mekkojen löytämisestä saan kyllä kiittää ystävääni, joka löysi minulle tuon pinkin ja joka taisi löytää oikean koon minulle tuosta tummanvihreästä. Alunperinhän huomasin vain kokoa XL olevan mekon, mutta vähän ajan päästä hän löysi minulle M:n, joka oli sopiva.

Huomenna olisi jäljellä vielä uskonnon koe ja sitten olisi tämäkin koeviikko selätetty! Uskonnon kokeeseen ei ole tullut kyllä luettua kovin paljoa. jonka takia epäilyttää miten koko koe menee. No, onneksi sen voi uusia. Huomenna koeviikko myös huipentuu kaveriviikonloppuun. Viisi ystävääni tulevat luokseni ja osa heistä ovat koko viikonlopun luonani. Tarkoituksena olisi pelata lautapelejä, katsoa ehkä pari leffaa, herkutella ja viettää vain aikaa yhdessä. Odotan sitä innolla, koska en mielestäni ole näiden ystävieni kanssa viettänyt tarpeeksi aikaa, vaikka he ovat aivan mahtavia tyyppejä! Kamuviikonlopusta teen varmaan postauksen ensi viikolla, mutta nyt on aika vielä yrittää lukea sitä uskontoa ja tiskata. Hei hei ja viettäkää tekin mukava viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti