sunnuntai 25. joulukuuta 2016

My christmas

Oikein ihanaa joulupäivän iltaa kaikille!💓Toivottavasti kaikilla teillä oli mukava joulu, itselläni ainakin jouluaatto-ja päivä sujui aika kivasti, josta nyt kerronkin kuvien avulla. 
IMG_3178
Nukuin aattoaamuna klo 10 asti ja söin aamupalaa, en itse kuulu niihin ihmisiin, jotka heräävät aikaisin jouluna, mieluummin nukun kunnolla! Aamupäivä kuluikin vielä viimeisiä pipareita paistaen  ja herkkuja esille laitellen. 
IMG_3216
Tietysti myös koristelin kuusen (isä laittoi siihen valot). Sen koristelu onkin joka vuonna oma lukunsa, koska kokoajan tuntuu siltä, että siinä on jotain liikaa tai jotain liian vähän, loppujen lopuksi kuitenkin päädyin ilmeisesti ihan hyvään koristeluun, kun ei perheenjäseniltäkään valituksia kuulunut.
AH5A0097
Varsinaisesti meidän perheellämme ei jouluaaton päivänä ole mitään perinteitä kuin tosiaan kuusenhaku ja koristelu. Itseasiassa vain oleskelemme ja katselemme jouluohjelmia, kukin tekee mitä itse parhaaksi näkee. Omasta mielestäni se on ihan toimiva systeemi, miksi joulun pitäisikään olla täynnä kaikenlaista perinnettä ja olla ohjelmoitu viimeisen päälle? 
AH5A0077
IMG_3287
Mutta yksi jouluperinne on kyllä kuusen koristelun lisäksi sellainen, joka on ja pysyy; joulusauna tietenkin! Tänä vuonna meillä oli ulkosauna ja ihanat löylyt sieltä saikin! Isä oli sytyttänyt myös jätkänkynttilän saunan eteen valoa tuomaan. 
IMG_3318
Saunan jälkeen tiedossa oli sitten jouluruoka. Porkkanalaatikkoa, lanttulaatikkoa, graavilohta, kinkku ja ankka. Ja tietysti karjalanpiirakoita ja munavoita. 

Ruokailun jälkeen oli luonnollisesti lahjojen avaamisen vuoro ja taisinkin olla aika kiltti tänä vuonna! Lahjapapereista nimittäin paljastui monta hyödyllistä lahjaa ja yksi lahja oli oikein jymy-yllätys, positiivinen sellainen! En kyllä todella olisi uskonut saavani niin hienoa lahjaa tänä vuonna, mutta siitä lisää myöhemmin! 

Tämä joulupäivä onkin mennyt lähinnä mummon luona kahvitellessa ja täällä kotona hyvin syöden. Mitään muita suunnitelmia tälle päivälle ei ole kuin katsella jouluohjelmia ja ihan vain olla vaan. 
AH5A0107
AH5A0127
Millainen joulu teillä oli? Sujuiko kaikki suunnitelmien mukaan ja paljastuiko kuusen alta kivoja lahjoja?

4 kommenttia:

 1. Ai kauhea tuli nälkä näitä kuvia katsellessa :D
  Itseasiassa sain tosi kivoja lahjoja, rakastuin syvästi mun uusiin huulipuniin ja lyhytmalliseen ruusuhameeseen, jota lähiaikoina olin katellu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, monta ruokakuvaa tuli otettuaXD Mutta kiva kuulla, että sinullakin lahjat ovat menneet nappiin! :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia <3 Miun joulu oli paras moneen vuoteen, kiitos kysymästä :)

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista