perjantai 17. lokakuuta 2014

Syyslomailua

Hei vaan jälleen! Syysloma on taas kerran mennyt ihan älyttömän nopeasti. Nyt on jo perjantai ja minusta tuntuu, että olisin vasta viettänyt lomaa viikon sijasta yhden viikonlopun! No, mukavaa on silti ollut. Sunnuntaina vietin iltaa kahden hyvän ystäväni kanssa kämpilläni ja kuuntelimme nostalgisia vanhoja kappaleita. Maanantaina tuli vielä kaksi hyvää ystävää lisää ja silloin pidimme porukalla oikein kunnolla hauskaa. Tiistaina menin yhden näistä ystäväni luo ja halimme pieniä koiranpentuja ja pidimme leffaillan. Keskiviikkona palasin kotikotiin ja tätini tuli silloin käymään kahdeksi yöksi. Eilen leivoimme niitä karjalanpiirakoita, vaikka alkuperäinen suunnitelma olisi ollut leipoa niitä viime viikonloppuna. Ihan hyvin ne onnistuivat, vaikka eihän se rypytys aivan niin hyvin onnistunut kuin tädilläni. 

IMG_7857
Ennen uuniin laittoa....                                                                                                                               IMG_7855
Ja sen jälkeen. Vaikkeivät nuo kovin esteettisen näköisiä olekaan, olivat ne siitä huolimatta aivan mahtavan makuisia! Tädin reseptillä ei näköjään voi epäonnistua.

Kuvailin tänään myös hieman meidän perheen kahta pientä karvaturria. Ne olivat riehakkaalla päällä, kuten kuvista näkyy: 

IMG_7891
Rambo ravisteli päätään juuri sillä hetkellä, kun otin kuvan, joten tuloksena on hauva, joka näyttää siltä kuin olisi lähdössä lentoon. Korviensa avulla.

IMG_7903
Roku näkymästi komentaa Ramboa jälleen jostakin. Ja Rambo alentuu ja kuuntelee kiltisti mitä asiaa kaverillaan on. 

IMG_7911
Ja lopulta ruvettiin leikkimään. Huomatkaa Rokun paholaiskoira ilme! Enpä tiennytkään, että noin suloinen koira voi irvistää noin rumasti..... 

IMG_7910

IMG_7913

IMG_7927
Leikin jälkeen oltiin sitten niin nätisti että.


IMG_7898
Ja lopuksi Roku tahtoi poseerata.

IMG_7908

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti