keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Christmas weekend

Viime viikonloppu tuli vietettyä kotonakotona pitkästä aikaa ja viikonlopun "teemana" meillä oli joulun valmistelu. Laittelimme joulukoristeita ja äiti leipoi joulutorttuja ja pipareita. Oli kyllä aivan ihana viikonloppu ja joulufiilis kyllä nousi aika tavalla! Siitä on kiittäminen myös Pohjois-Karjalan ihanan lumisten maisemien!💖
winter
IMG_2994
IMG_2974
IMG_3060
IMG_3062
IMG_3075
IMG_3082
Nuo kuvassa olevat puutontut ovat kokeneet jo aika kovia, silmiä puuttuu ja parratkin ovat miten sattuu... Ajattelimme kuitenkin laittaa ne esille, koska ovathan ne ihan hauskan näköisiä, vaikka ovatkin hieman reissussa rähjääntyneet. 
IMG_3120

Itse odotan joulua jo todella innolla ja etenkin sitä lomaa! Näin kaamosaikana aamuisin herääminen on entistä vaikeampaa ja muutenkin tuntuu väsyttävän aivan kamalasti.... No, vielä pari viikkoa ja sitten pääsee jälleen rauhoittumaan! Mites siellä ruudun toisella puolella, odotatteko joulua innolla ja miten olette valmistautuneet siihen? 

6 kommenttia:

 1. Ihanan jouluista! Tää kaamos on kyllä ikävää aikaa hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta, mutta onneks on pian joululoma <3 Ja sit päivätkin alkaa taas pitenemään :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja aivan totta, joulu loma ja joulun jälkee alkaa vähän helpottaa!

   Poista
 2. Hitsi miten ihania joulusia kuvia <3 Täällä ootetaan joulua innolla, kämppää ollaan hieman koristeltu erilaisilla jouluvaloilla ja koristeilla :)

  https://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva juttu, itsekin haluaisin minun ja poikaystäväni kämppää joulukuntoon koristella, mutta opiskelijabudjetilla ei oikein paljon koristeita ostella:'D No, josko vaikka jouluvaloihin olisi rahaa.

   Poista
 3. Vautsi mitä kuvia! Kyllä lumi tekee maisemasta kauniin♥ Joo kyllä täällä otellaan jo joulua! Ihan täysin en oo vielä joulufiiliksessä, kun viimeisiä tenttejä ja palautuksia hoidan pois alta. Ensi viikolla pääsee sitten kunnolla virittäytymään joulutunnelmaan! <3 Kotia oon koristellut jo, mutta vielä pitäisi parvekkeelle ostaa jotkin jouluvalot :>

  anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!:) Ja kiva kuulla, tsemppiä tentteihin! :--)

   Poista