keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Christmas Tag

Näin räkätaudissa ennen joulua ei oikein kovin kummoisia joulupostauksia tule, joten on täydellinen ajankohta tehdä christmas tag! Vastailen siis erilaisiin jouluaiheisiin kysymyksiin. Omasta mielestäni nämä postaukset ovat ainakin olleet mielenkiintoista luettavaa, joten jospa siellä ruutujen toisella puolella heräisi kiinnostus myös! 
InstagramCapture_9d0773cf-10df-412d-9b50-49dd19060253

Mitkä värit tekevät joulusi? 
No kuten jo tämän kysymyksen väristä voidaan olettaa, niin punainen. Myös kulta ja valkoinen. 

Suosikkipuuhaasi joululomalla? 
Herkuttelu tietenkin! No okei, tuleehan sitä joululomalla muutakin tehtyä! Esimerkiksi hyvien leffojen katselu, perheeni koirien kanssa lenkkeily lumisissa maisemisssa ja lautapelien peluu poikaystäväni perheen kanssa (oma perheeni ei niistä niinkään perusta). 

Kuva-vai suklaakalenteri? 
Kyllä se suklaakalenteri olla pitää tällaiselle suklaahirmulle! 

Askarteletko joulukortteja? 
En todellakaan.....En koskaan muista/jaksa lähettää kaupastakaan ostettuja kortteja, joten vielä huonommin askarreltuja! Mutta älkää käsittäkö väärin, tykkään kyllä todella paljon, jos saan varsinkin käsintehdyn kortin, mutta itse olen moiseen hommaan aivan liian laiska ja kaiken lisäksi kädentaidoissa olen aivan armottoman huono. 

Milloin avaatte lahjat? 
Noin. 7-8 aikaan illalla. tosin tietysti se aina vähän vaihtelee, mutta kuitenkin aina illalla. 
IMG_8296
Mitä joulun traditiota odotat eniten tänä vuonna? 
Kyllähän se kuusen koristelu on joka vuonna aivan mahtava juttu! Sen lisäksi ihan vaan mukavaa oleskelua perheen kanssa katsoen vaikka yhdessä jouluohjelmia, jne. 

Juhlitko pikkujouluja? 
Enpä oikeastaan. 

Lempijoululeffa? 
Joulupukki ja noitarumpu vie kyllä voiton,💓Rare exportskin on kyllä omalaatuisuudessaan todella hyvä joululeffa! 

Oikea vai feikkijoulukuusi? 
Ehdottomasti aito kuusi! Onneksi perheessäni ei ole allergikkoja, joten meillä on voinut aina olla oikea kuusi. 

Lempijouluruoka tai- herkku? 
Jouluna on kyllä niin paljon kaikkea hyvää syötävää, että tämä on paha. Mutta varmaankin graavi-ja uunissa kypsytetty lohi. Porkkanalaatikko on kyllä myös herkkua! 
IMG_8443
Tykkäätkö lahjojen paketoimisesta? 
No ihan juu, nostattaa ihan mukavasti joulufiilistä! 

Ihanin joulumuistosi lapsuudesta? 
Se kun vietimme joulun perheeni, mummoni, tätini ja serkkuni kanssa kesämökillä. Se joulutunnelma siellä oli vain jotenkin niin ihana ja sekin oli huippua, että myös tätini ja serkkuni olivat joulua viettämässä! Sain silloin myös todella halutut nuken vaunut vauvanukelleni ja sekös oli niin mahtavaa! 

Mitä luet jouluisin? 
Itseasiassa minulla ei tule jouluisin kyllä luettua mitään. Pidän kyllä lukemisesta, mutta viime aikoina se on jäänyt hieman vähemmälle, pitäisikin ehkä joululomalla napata joku kirja kainaloon ja lukea! Tai eihän sitä tiedä vaikka joulupukki toisi jonkun kirjan...... 

Jos voisit ostaa vain yhden lahjan tänä vuonna, kuka sen saisi? 
Aika paha....Periaatteessa tahtoisin antaa joko äidille tai isälle, mutta toisaalta eihän se sitten olisi reilua, kun toinen vanhempi jäisi kokonaan ilman. Joten ehkä antaisin sitten poikaystävälle. 

Lempijoululaulu? 
Varsinaista lempparia ei ehkä ole, mutta kyllähän se Whamin last christmas luo joulufiiliksen heti kun sen vain kuuleekin, vaikka sitä soitetaankin aina jouluisin melkein kyllästymiseen asti! 
IMG_8459

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti