keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen

Minun pääsiäislomani vierähti Etelä-Suomessa sukulaisten kanssa. Tuli shoppailtua, oleiltua ja ennen kaikkea syötyä kaikkea hyvää, ehkä vähän liikaakin. Eilen oli kuitenkin pakko palata arkeen ja lukuisien koulutehtävien pariin. Huoh, motivaatio ei oikein vieläkään hivele kattoa, mutta tällä kertaa koitan tsempata itseäni sillä, että tämä jakso on viimeinen ennen kesälomaa. Mutta pidemmittä puheitta pari kuvaa pääsiäiseltä: 

WP_20150401_007
Katkarapuleipä, jonka loihtivat tätini ja hänen miesystävänsä, ei luoja että oli hyvää! Ensimmäistä kertaa maistoin ja rakastuin sen makuun oitis! Katkarapuleivän kanssa siemailimme hieman valkoviiniä, jonka maku sopi siihen kyllä todella hyvin. 

InstagramCapture_12ca479c-c381-432d-9fc1-0faab94f272a
Hautausmaallakin tuli käytyä, koska veimme kukkia ukkini ja isäni veljen haudalle. Tuli siinä samalla huomattua, kuinka kauniita hautausmaat itseasiassa ovatkaan. Sieltä saa aika tunnelmallisia kuvia, vaikka tämä yläpuolella oleva kuva ei ehkä ole kovin hyvä esimerkki, koska se on kuvattu vain kännykkäkameralla ja se on aika äkkiä napsaistu räpsy. 

InstagramCapture_e3a7b916-04ea-45df-946b-2845ec31ad06
Pajunkissoja! Joka kevät noita tulee ihailtua, ne ovat niin suloisia! En vain ymmärrä, että mikä ihme on tuo reunassa oleva musta palkki, mutta olen sen verran laiska, etten jaksanut rajata sitä kuvasta pois. 

Kaikin puolin oli siis mukava reissu arjen keskelle. Ja tällä kertaa shoppailimmekin ekologisesti, kaikki paitsi ruokatavarat löytyivät kirppareilta. Ei siis tullut kalliiksikaan tällä kertaa! Valitettavasti en vain vielä voi tehdä postausta ostoksistani, koska unohdin ne kotikotiin. Mahdollisesti viikonloppuna se olisi mahdollista, mutta katsotaan nyt, teenkö siitä erillistä postausta. 

Tällä viikolla minulla on kaksi uutta ja jännittävää asiaa edessäni: Työhaastattelu ja eduskuntavaaleissa äänestäminen. Minut kutsuttiin K-citymarketin työhaastatteluun, joka on siis huomenna. Hieman kyllä jännittää, koska en ole aiemmin ollut ollenkaan haastattelussa, koska aiemmissa kesätyöpaikoissani työntekijät valittiin ilman haastattelua. Huijui, pitäkää minulle peukkuja! Eduskuntavaaleissa äänestäminen on mielestäni myöskin aika jännittävää, koska viime vaalien aikaan olin vielä alaikäinen. Myöskin ehdokkaat ovat mietityttäneet minua paljon, enkä vieläkään ole täysin varma ketä äänestän. Puolue on melkein selvillä, mutta siinäkin minulla on kaksi hyvää vaihtoehtoa. Perjantaihin mennessä sen tulisi kuitenkin selvitä, koska päätimme perheen kanssa, että silloin mennään porukalla äänestämään. Eihän äänestäminen olisi  pakollista, mutta haluan kuitenkin äänestää, koska se on aika pitkälti ainoa vaikutuskeino politiikassa ehdolle asettumisen jälkeen. 

Mutta nyt on mentävä kouluhommien ja ehdokkaan mietinnän pariin, hyvää loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti