maanantai 30. joulukuuta 2013

Vanhan muistelua ja uuden odottelua

Uusi vuosi lähestyy, joten päätin nyt sitten tehdä postauksen, jossa kerron kuluneesta vuodesta 2013 sanoin ja kuvin ja kerron, mitä odotan vuodelta 2014:) 

Vuosi 2013 oli aivan mahtava vuosi minun mielestäni. Laihduin sen verran, että aloin olla jota kuinkin tyytyväinen itseeni. Huhtikuussa aloin seurustella ihanan miehen kanssa ja siitä lähtien olen ollut aivan todella onnellinen.<3 Toukokuussa oli peruskoulun loppu lähellä ja teimme silloisen luokkamme kanssa luokkaretken Tallinnaan ja sekin oli mielestäni aivan huippu juttu! Noin. Viikko luokkaretken jälkeen koitti kauan odotettu päivä: Päättärit. Vihdoin kolmen vuoden aherrus palkittiin ja pääsin pois peruskoulusta ihan hyvän päättötodistuksen ja stipendin saattelemana.:) 
Kesä sujui ihan mukavasti myöskin,töissä olin kesäloman kaksi ensimmäistä viikkoa Tokmannilla ja se oli ihan mukavaa, sain työkokemusta kaupan alalta.Suurimmaksi osaksi oleilin kotona, mutta tulihan sitä Joensuussakin pyörähdettyä poikaystävän ja yhden ystävän luona. Luonnollisesti kävin joka lomaiseen tapaan mummoni luona Keravalla ja tädin luona Helsingissä, mökkeilyä ei sovi unohtaa myöskään! (:
  Kesän loppupuolella aloin jo ikävöidä koulua, säännöllistä vuorokausirytmiä ja sitä, että on jotain muutakin tekemistä kuin vain löhötä auringossa. Noiden lisäksi hyvä puoli koulun alkamisessa oli se, että pystyimme vihdoin poikaystäväni kanssa näkemään säännöllisesti toisiamme, koska kesällä se ei oikein ollut mahdollista, koska hän asuu Joensuussa kesät, joten ihan joka viikko ei ollut mahdollisuutta matkustaa toistemme luo. Koulujen alkaessa tilanne on eri, koska poikaystäväni opiskelee myös Lieksassa, ei lukiossa tosin. Myös uusi alku viehätti minua. En mennyt enää peruskouluun, vaan toisen asteen kouluun. Lukio ja sen haasteet odottivat edessä, uusi luokka, uudet aineet, uudet opettajat, jne. 
 Lukio yllätti minut positiivisesti. Ilmapiiri on aivan erilainen kuin yläkoulussa ja lukujärjestyksetkin laadittu rennommiksi (joitakin jaksoja lukuunottamattaxD). Hyppytunneilla saa ihan vapaasti lähteä kauppaan/kaupungille, eikä se ole kiellettyä kuten yläkoulussa. Täällä saa olla rauhassa sellainen kuin on ilman pelkoa siitä, että jotkut alkavat huutelemaan ties mitä kun menee ohi.:) Luokkakin on ihan ok. Tutustuin myös pariin huippuun tyyppiin paremmin! (: 
  Syksyllä aloin sitten myös etsiskellä asuntoa itselleni, on ihan perseestä kulkea koulussa 30 kilometrin päästä, varsinkin kun välillä joutuisi kymmeneltä alkavana päivänä tulemaan koululle tuntia odottelemaan jo kahdeksalta! Hyi. D: (Johtuen siis äidin töistä ja ainut kyyti ois äidin kyydillä.) Minua lykästi asunnon suhteen ja pääsin vuokralle aika edulliseen asuntoon, joka on kooltaan pieni kaksio, mahdun hyvin!:D Myös sijainti on hyvä, lukiolle on matkaa noin. kilometri. Muutin asuntooni siis lokakuussa ja olen nauttinut olostani siellä. :3 Saan päättää tekemisistäni ja saan olla rauhassa. :) 

Enköhän nyt ole kertonut vuodesta 2013 jo ihan tarpeeksi, (okei, ehkä joidenkin mielestä liikaakin:D) joten on aika kertoa, mitä toivon ja odotan vuodelta 2014. Tässä lista: 


  1. Toivon, että parisuhteeni kestää. 
  2. Toivon, että löytäisin kipinän kuntoiluun/liikkumiseen, niin että omaisin hyvän fyysisen kunnon.
  3. Toivon, että saisin kesätöitä.
  4. Odotan innolla reissua Tallinnaan uudelleen, tällä kertaa tädin, tädin miesystävän ja vanhempien sekä mahdollisesti isoveljien kanssa. 
Siinäpä ne oli. :) Aika pieniä toiveita, mutta sitäkin tärkeimpiä mielestäni. Lopuksi vielä kuvia kuluneelta vuodelta 2013: 


Tallinnan Kadriorgin puistosta:3

Joku kirkko/kappeli Tallinnasta:3

Tallinnasta tämäkin. Näytti jotenkin suloiselta tuo pari, istumassa kaiteella, niin pakkohan siitäkin oli räpsäistä kuva:3

Lähellä kotiani sijaitsevan autiotalon seinustalla kasvoi ruusu<3

Liikuntatunti syksyllä Ruunaalla:)

Syksyinen Helsinkiläinen polku:3

Päättärit!:)

Kesäfiilistelyä ystävien kanssa erään ystävän mökillä<3

Peikot kesämökillä<3

Mökillä tunnelmaa

Puolukkametsässä <3 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti