keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hyvät uudet vuodet vaan kaikille

Että osaa olla tylsää. D: Ei ole taaskaan mitään suunnitelmia uudelle vuodelle, joten istun kotona ja dataan. Kaikki muut varmaan viettävät uutta vuotta ystävien ja poikaystävien seurassa. En ehtinyt suunnitella mitään kivaa ohjelmaa uudeksi vuodeksi, koska no, aikaansaamattomuus taas kerran. Poikaystävääkään ei näy eikä kuulu mailla halmeilla, joten tämäkin uusi vuosi menee kotona mököttäessä. Mitäköhän ihmettä sitä keksisi? Porukat menee illalla johonkin Nurmeksen järjestämään uuden vuoden juhlaan, mutta äh, minua ei kiinnosta se paskaakaan. Tori on kuitenkin täynnä vain mummeleita ja keski-ikäisiä ja ohjelmakin on vanhemmalle väestölle suunniteltu.
Pitää katsoa, josko ottaisi selvää googlaamalla miten blogista saisi muokattua hienomman ja omannäköisemmän, nyt kun tämä on tämmöinen aika yksinkertainen ja bloggerin mallia muokattu versio. Ihme kun sain edes bannerin tehtyä eilen.:D Minä kun en ole mikään tietokonevelho enkä tajua mitään koodeista ja semmoisista (bannerin tekoon ei onneksi semmoisia koodeja tarvinnutkaan.)
  Vielä tasan viikko lomaa jäljellä! Pitäisi keksiä jotain järkevämpääkin tekemistä kuin vain valvoa myöhään, nukkua myöhään ja datata loppupäivä. Tämä loma on mennyt kokonaan tuolla kaavalla ja alkaa olla jo tylsää. Ulkonakin niin huono sää kuin vaan olla voi. Voisin leipoa, mutta toisaalta taas en, jouluna ja senkin jälkeen on tullut syötyä niin paljon kaikkea herkkua, että ei yhtään enempää! Siivota kyllä pitäisi. Siivoukseen menee vain se yksi päivä, niin mitä ihmettä teen loppuloman?? No, se jää nähtäväksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti