torstai 9. kesäkuuta 2016

Valkolakkinen

Viime lauantaina minäkin sain painaa päähäni valkolakin. Olo oli sen jälkeen todella mahtava ja huojentunut ja totta kai lakin saamista pitikin juhlia kunnolla sukulaisten kanssa! 
yoasu
Siinäpä näkyy lauantain asuni. Tuon mekonhan ostin jo pari vuotta sitten, mutta sille ei vain ollut käyttöä ennen lauantaita, joten päätin säästää rahaa ja laittaa sen päälleni uuden ostamisen sijasta. Ja ilmeisesti kannatti, sain monelta kehuja mekostani! 
IMG_2073
Juhlani vietettiin siis tällaisessa kämpässä, jonka nimi on metsäkämppä. Omasta mielestäni aivan ihana paikka ja juhlat onnistuivatkin todella hyvin! Kämppä oli meillä varattuna siis jo perjantaista lähtien, maanantaihin asti. Kaikkein parastahan tuossa kämpässä on se, että se sijaitsee järven rannalla. Saunasta pääsee siis suoraan uimaan, jos haluaa, mutta tällä kerralla en itse uskaltautunut uimaan, koska säät olivat koko viikonlopun ajan sen verran kylmät. Ai niin, vanhempani pitivät omat hääjuhlansa tällä samaisella kämpällä, joten heille varmastikin aika nostalginen paikka!
IMG_1987
IMG_2019
*Se onnellinen virnistys, kun saa aloittaa kakun* 
IMG_2043
IMG_2049
IMG_2051
IMG_2069
Kyllä sitä vain on kolmen vuoden aherruksen jälkeen todella vapaa ja onnellinen olo. Lukioaikaan mahtui niin raskaita kuin keveitäkin päiviä. Tällä hetkellä on hieman haikea ja outo olo siitä, että en enää ikinä astele Lieksan pikkulukioon ainakaan opiskelemaan, mutta toisaalta fiilis tällä hetkellä on myös kuten aiemmin mainitsinkin, vapaa ja odottava. Tämä kesä minulla on ihan vain lomaa, koska en saanut kesätyöpaikkaa, joten päivisin voin puuhata ihan mitä mieleni vain tekee! Syksyllä sitten toivottavasti opiskelupaikka Jyväskylässä odottaa ja onkin aivan uudet kuviot. Vitsit, niin jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti