tiistai 14. kesäkuuta 2016

Shopping lately

Heippa hei! Aivan ensimmäiseksi ilmoitusasia, jonka kuitenkin moni teistä varmasti onkin jo huomannut. Vaihdoin blogini nimen vihdoin vastaamaan osoitettaan. Mielestäni blogini osoite on nimeksikin parempi ja kuvaavampi kuin enjoy the little things, joka on sinänsä jo aika kulutettu ja kliseinen lause ja kaiken lisäksi se on varmaan todella monen blogin nimi.

Nyt on taas todella pitkästä aikaa aika esitellä hieman viime aikoina tehtyjä vaateostoksiani. Yhtenä päivänä viime viikolla nimittäin halusin käydä metsästämässä itselleni bikinit ja shortsit. Minnekään omaa pientä kotikaupunkia pidemmälle ei ollut mahdollisuutta lähteä, joten odotukset eivät olleet korkealla, täällä kun on vain yksi varsinainen vaatekauppa, johon opiskelijallakin on varaa. Yllätyin kuitenkin positiivisesti, koska löysin kuin löysinkin silmiäni miellyttävät bikinit ja vähän muutakin kivaa, vaikka shortseja en vielä löytänytkään.

bikinis

Ensin tuon oranssin (tai no ei se nyt aivan oranssi ole, vaan ehkä vain vähän oranssihtava) tilalla oli neonpinkki bikiniyläosa, mutta koska en sovittanut sitä, niin se olikin liian iso. Myös malli siinä oli hieman huonompi kuin näissä, joten palautin sen ja otin tilalle tämän. Vaihtoehtona yksivärisille on sitten nuo ihanan kukalliset. Ja kuten kuvasta näkyy, löysin korkevyötäröisen mallin alaosaksi, joka olikin aika tärkeä kriteeri bikineilleni. 
greendress

Tähän mekkoon rakastuin heti ensisilmäyksellä! Väri on lempivärini, malli rento ja kaiken huipuksi yläosassa on vielä kauniita kirjailuja. Ei tarvinnut kauaa miettiä ostanko tämän vai en, varsinkin kun hintakin oli ihan edullinen, 19,95 euroa. 
IMG_2122

Ja tämäkin neuletakki on yksi lempiostoksistani. Yleensä en käytä mustavalkoista kovin paljoa, mutta tämä printti jotenkin kiinnitti huomioni heti. Toinen kiva seikka tässä neuletakissa on sen leikkaus. En osaa oikein keksiä tuolle leikkaukselle sopivaa nimeä, mutta tuollainen "liehuva", ei aivan suora leikkaus on vaan jotenkin todella kiva. Tuo on myös mukavan pehmeää materiaalia. Tästäkään ei tarvinnut maksaa itseään kipeäksi, tämä oli nimittäin alennuksessa 15 euroa, kun alkuperäinen hinta oli jotain 50 euroa. 

Tätä postausta tehdessäni mietin, että olisi kyllä mahtavaa aloittaa tehdä postauksia, joissa esittelisin omaa tyyliäni postaamalla asuja, jotka ovat olleet minulla päällä. Ja siis nimenomaan niin, etten vain kuvaa niitä aseteltuina henkariin, sängylle tms, vaan että itse olisin mallina. Nyt se onnistuisi, koska asun poikaystäväni kanssa, joka voisi ottaa kuvat postauksia varten. Eli tämän normin lifestyle-hömpän rinnalle tulisi myös tyylipostauksia. Tätä en ole vielä sen takia tehnyt, koska koen, että olen armottoman huono poseeraamaan, mutta ainahan sitä voisi kokeilla! Tämä on vielä mietinnän alla, mutta on ihan mahdollista, että toteutan suunnitelmani!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti