tiistai 3. kesäkuuta 2014

Ylioppilaan juhlintaa

Joo, elikkä lauantaina oli isoveljeni lakkiaiset ja yo-juhlat. Molemmat sujuivat hyvin ja mukavaa oli! Samalla minäkin pääsin kesälaitumille vihdoin ja viimein, sitä odotinkin tuskissani koko kevätlukukauden. Juhlissa oli noin. 20 vierasta ja juttua riitti todella paljon. Totta kai myös herkkuja tuli syötyä sen verran, että viikkoon ei tarvitsisi syödä mitään. :'D Niitä kun jäi vielä juhlista yli ja niitä mussutetaan vieläkin.........
 No mutta, seuraavaksi muutama kuva juhlista. Päivänsankaria ette kyllä tule näissä kuvissa näkemään, koska veljeni ei välttämättä halua naamaansa kaikkien töllisteltäväksi nettiin. Saattaa toki näyttää oudolta, että miksi olen kuvannut tulta kodassa ja joen kuohuja sun muuta erähenkistä, mutta selitys sille on se, että juhlat olivat sellaisella metsästysmajalla.Koitin ottaa muka taiteellisen kuvan juhlapaikan saunan vieressä virtaavan joen kuohuista.
  

Lisää tekotaiteellista paskaa. Pyrkimyksenä oli siis ottaa ns. "Tunnelmakuva," koska tuonne eteen ei saanut tilaisuuden aikana mennä kuvaamaan. 


Isäni tekaisi veljelleni runon, jonka äiti kirjoitti juhlapaikan vieraskirjaan. 


Ruusu, jonka annoin veljelleni.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti