lauantai 24. toukokuuta 2014

Kesäisiä kuulumisia

Oho, nyt vahingossa pääsi tuo postaustauko venähtämään pahemman kerran, melkein kuukausi! D: Ei vaan ole tullut yhtään ajateltua bloggaamista, kun opettajien lomautuksen aikana oli aika paljon tehtävää.

 Nyt voi vihdoin sanoa, että on KESÄ! Lämmintä on ollut viimeisen viikon aikana kokoajan yli 20 astetta ja puiden lehdetkin ovat muuttuneet vihreiksi. :3 Tällä hetkellä on menossa koeviikko, maanantaina filosofian koe ja keskiviikkona matikka ja sitten olen käytännössä vapaa! Helatorstai on vapaa ja perjantaina olisi liikuntapäivä, mutta en mene sinne, koska veljeni lakkiaiset ovat lauantaina, joten autan perhettäni leipomisessa ja juhlapaikan valmistelussa. Lauantaina sitten tosiaan ovat ne lakkiaiset eli paljon sukulaisten ja tuttujen kanssa porisemista ja syömistä.

Laitoin tässä keväällä Ilosaarirockiin vapaaehtoistyöhakemuksen ja viime keskiviikkona sain puhelun, jossa kerrottiin, että sain sieltä vapaaehtoistyöpaikan! Keräilen siellä siis kaikenlaisia roskia. :D Olen todella innoissani tästä ja samalla tietenkin jännittää, en ole koskaan ollut missään festareilla. Eniten odotan sitä, millaisia ihmisiä siellä kohtaan, olisi todella mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin siinä samalla työskennellessä.

Näin lopuksi laitan muutaman ottamani kuvan näiden viikkojen ajalta:

Roku<3

Rambo<3


Uskotteko, jos sanon, että tämä maisema on keskellä kaupunkia? Hyppytunnilla chillailtiin täällä ottaen aurinkoa. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti