tiistai 20. marraskuuta 2018

Lukulistallani tällä hetkellä

Muutama viikko sitten jaoin kirjasuosikkejani, tässä postauksessa kerron, mitä kirjoja löytyy lukulistaltani, eli mitkä kirjat haluan lukea tulevaisuudessa.
AH5A5826

Tove Jansson: Muumipapan urotyöt, Näkymätön lapsi sekä muumipeikko ja pyrstötähti 

Nämä kolme aarretta löysin kotikaupunkini kirjaston poistomyynnistä ja ne oli pakko ottaa mukaan! Olen aina ihaillut Tove Janssonin piirustustyyliä, joten nämä kirjat kannatti ostaa jo pelkän kuvituksen takia! Totta kai myös itse tarinat kiinnostavat (en näemmä koskaan kasva aikuiseksi, kun lasten kirjoja tahdon lukea). 
muumit
Bim mustakorva

Gavril Trojepolski: Bim Mustakorva 

Tämän kirjan äitini on suositellut lukemaan ja tämä kuulemma pistää itkemään joka kerralla, tai ainakin melkein. Kuten nimestä ja kannesta voi päätellä, kirja kertoo erään koiran seikkailuista. 
AH5A5838

Thomas Harris: Punainen lohikäärme 

Katsoin joskus teininä ystäväni kanssa kaikki Hannibal-elokuvat ja tykkäsin niistä. Siispä uskon vahvasti, ettei kirjat niille häviä. Tämänkin Punaisen lohikäärmeen löysin kirjaston poistomyynnistä ja nyt se odottaa lukijaansa. Thomas Harrisin Hannibal-kirjat kertovat siis Hannibal Lecteristä, joka on kannibaali sekä myös muiden tekemistä murhista ja näiden murhien ratkomisessa poliiseja auttaa itse Lecter. 
AH5A5849

Dan Brown: Enkelit ja demonit 

Tämän teoksen lukeminen on ollut pitkään mielessä, mutta enpä ole vieläkään saanut aikaiseksi sitä lukea. Tämäkin, yllätys, yllätys on napattu mukaan kirjaston poistomyynnistä, joten nyt kun tämän ihan omistaa, niin ei ole mitään tekosyytä, miksi sen jättäisi lukematta. Enkelit ja demonit on siis trilleri, joka kertoo katolisen kirkon synkistä salaisuuksista. 

Diana Gabaldon: Outlander-kirjat 

Outlander-kirjoista innostuin silloin, kun kesällä katsoin Outlander-sarjan netflixistä, on muuten todella hyvä, suosittelen! Aloitin ensimmäistä kirjaa jo kesän lopussa, mutta en ehtinyt lukea sitä loppuun, kun piti palauttaa se kirjastoon ennen Itävaltaan lähtöäni. Nyt minulla odottaa kirjastossa jälleen varaus ensimmäiseen kirjaan, joten voin onneksi jatkaa sitä jo nyt! Haluan lukea nämä kirjat englanniksi, koska suomenkielisessä versiossa skottimurre on suomennettu mielestäni aivan järkyttävällä tavalla! Ja muutenkin, alkuperäiskielellä lukeminen tekee ihan hyvää. Ai niin mistäkö tämä kirjasarja kertoo? Clairesta, joka on häämatkalla aviomiehensä kanssa Skotlannissa vuonna 1943. Claire kuitenkin ajautuu muinaisten kivien avulla 1700-luvulle ja siitä alkaakin suuri seikkailu. 

Mitä teidän lukulistaltanne löytyy tällä hetkellä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti