keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Mitä kuulokkeistani ja kaiuttimistani kuuluu tällä hetkellä?

Viime aikoina olen kuunnellut paljon musiikkia, niin yliopistolle kävellessä kuin kotitöitä tehdessäkin. Siispä päätin nyt jakaa muutaman lempparikappaleeni tännekin. Kaikki kappaleet ovat metallia, koska enpä oikeastaan muuta ole kuunnellutkaan viime aikoina, vaikka muistakin musiikkigenreistä kyllä tykkään. 




Siinäpä on tämän hetkiset lempparit, mainitsemisen arvoisia kappaleita omalta metallilistaltani olisi ollut enemmänkin, mutta täytyy rajoittaa kappaleet tähän, niin ei tule aivan kilometrin mittainen postaus pelkkiä musiikkipalkkeja, nytkin innostuin liikaa. Löytyikö listasta omia suosikkejasi? Kuunteletko ylipäänsä metallimusiikkia? Kommenttikenttään saa toki heittää myös omat suosikkikappaleet, genrellä ei ole väliä! On aina mahtavaa löytää uutta kuunneltavaa.

8 kommenttia:

  1. Tosi kivasti otsikoitu postaus. Metallimusa ei osu omaan korvaan yhtään itse kuuntelen tällä hetkellä the old man and the gun leffan soundtrackia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja metalli tosiaan jakaa mielipiteet, toiset nauttivat, toiset eivät. :'D

      Poista
  2. Mun makuun raskasta musiikkia kuuntelet! Itsekin aikoinaan kuuntelin todella samantyyppistä musiikkia, nyttemmin maku on jo hiukan muuttunut :) Tällä hetkellä lemppareina menee joululistat :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulumusiikki onkin ihanaa<3. Täytyy itsekin alkaa pikkuhiljaa niitä kuunnella. :’D

      Poista
  3. Satunnaisesti tulee kuunneltua myös raskaampaa musiikkia, hyviä valintoja :)

    VastaaPoista
  4. Todella harvoin itse kuuntelen vastaavaa musiikkia, mutta löytyi sieltä ainakin yksi biisi omallekin listalle! :)

    VastaaPoista