maanantai 25. syyskuuta 2017

4 viikkoa fuksina

Voi luoja, miten nopeasti aika menee... Olen opiskellut yliopistossa nyt jo 4 viikkoa ja viides viikko käynnistyi tänään. Tarkoituksena oli, että kirjoittelen tunnelmia tänne heti, kun ensimmäinen viikko on ohi, mutta toisin kävi. Jotenkin on tuntunut vaan siltä, että kokoajan on menoa jonnekin, eikä ehdi istahtaa alas ja kirjoittaa. No nyt sitä aikaa vihdoin löysin, joten pidemmittä puheitta tunnelmiin näistä neljästä viikosta! 
20170830_181007
Heti toisen päivän iltana meille esiintyi Semmarit eli Seminaarinmäen mieslaulajat. Täytyy myöntää, että oli kyllä yllättävän hyvä, vaikka en yleensä kuoromusiikista tykkää! 
AH5A4259
Opiskelun suhteen tämä alku on ollut yllättävän helppoa. Tekemistä on totta kai ollut, mutta odotin jotain paljon rankempaa. Mielestäni on kyllä ihan hyvä, että alku on rento, koska tässä parin viikon aikana on tullut muutoin niin paljon kaikkea uutta.
20170913_161620
Onneksi myös kanssafuksit ja meidän tutorimme ovat todella mukavia! Kuva pari viikkoa takaperin, kun menimme koko ryhmä+tutorit kahville. Tuo juoma oli jotain ihan överihyvää, eikä tuo karamellijuustokakkukaan sille hävinnyt. 
AH5A4274 (2)
Viime viikolla oli fuksiaiset ja sieltä saimme tuollaisen huopahaalarimerkin. Fuksiaiset oli kyllä todella hauska tapahtuma! Fuksiaisten jatkoille en tällä kertaa kuitenkaan jaksanut mennä, fuksiaisissa oli kuitenkin jo ihan tarpeeksi. 

Haalarit olemme laittaneet jo tilaukseen ja sponsoreita olemme niille koittaneet saada, mutta tilanne näyttää vähän huonolta. No, onneksi ne haalarit eivät kovin kalliit kuitenkaan ole, joten pärjäämme toki ilmankin. En malta odottaa, kun pääsen ompelemaan ensimmäiset merkit haalariin! Tai no, en tiedä olenko yhtä innoissani jonkun aikaa ommeltuani, koska olen kaikissa käsityöjutuissa peukalo keskellä kämmentä...... Mutta siinä oli lyhyet kuulumiset tällä erää ja nyt allekirjoittanut lähtee valmistautumaan sitsiharkkoihin! 

2 kommenttia:

  1. Saapuikohan edellinen viestini perille? :D
    Kirjoitin siis, että on mukava lukea miten kivasti sulla menee! Oon sua neljä vuotta vanhempi ja vieläkin etsimässä omaa alaani - välillä meinaa usko loppua. Kuulemani mukaan opiskelijaelämä on yksi elämän ikimuistoisimmista ajanjaksoista, joten nauti, ja muista opiskella välissä! ;) Toivon sulle kaikkea hyvää! Vaikutat sympaattiselta ihmiseltä, hyvää syksyä!

    VastaaPoista
  2. Ei tainnut tulla, mutta kiitos paljon! :) Ja joo tosiaan tuttu tunne itsellenikin haahuilla ja miettiä että mitähän sitä elämällään tekisi:'D. Mutta hei, kyllä se ala vielä sullekin löytyy ja ihan rauhassa voi sitä vielä miettiä kun olet kuitenkin vielä nuori! :)

    VastaaPoista