maanantai 9. tammikuuta 2017

Positiiviset asiat viime aikoina

Nyt vaihteeksi keskelle tätä kaamosajan pimeyttä voisin listailla muutamia positiivisia juttuja, mitkä ovat saaneet minut iloiseksi viime aikoina. Suurin osa näistä jutuista on todella pieniä, mutta joskus ihan pikkuisetkin jutut tekee onnelliseksi. 💜Uusien opintojen alkaminen💜
Minulla tosiaan alkoi 4.1. aivan uudet opiskelukuviot, kun aloitin opiskelemaan hotelli,-ravintola,-catering-alalla. Tällä hetkellä olen erittäin motivoitunut ja tuntuu kyllä siltä, että nyt tämä voisi olla se minun juttu. Aika todennäköisesti tiedän jo osaamisalasuuntautumiseni, kokiksi luultavasti. Minulla on tämä kevät myös opiskelujen kannalta aika mukava, minulla on vain tämä ensimmäinen jakso varsinaista koulun penkillä istumista ja sen jälkeen minulla onkin vain työssäoppimista kevätlukukauden loppuun saakka, ei paha ollenkaan! Jälkimmäisestä top-paikasta koitan saada itselleni myös kesätyön. 
AH5A0587
💜Ihana muumikalenteri 2017💜 
Uusi seinäkalenteri oli etsinnässä tulevalle vuodelle ja nappasin itselleni tuon ihanan sympaattisen muumikalenterin. Siinä on ihania kuvia ja joka kuukaudelle jokin aforismi. Nappivalinta tällaiselle muumifanille! 
AH5A0519
💜Inspiraatio piirtämiseen💜 
Uusia koulutarvikkeita ostaessani ostin myös uudet tussit siinä toivossa, että innostuisin piirtämään jotakin. Ja niin innostuinkin! Tosin, alla olevan piirroksen kukat olen lyijykynällä luonnostellut jo viime keväänä, mutta nyt vihdoin sain aikaiseksi ruveta viimeistelemään kuvaa. Se on vieläkin kesken, mutta inspiraatio ei onneksi ole vielä hiipunut, tahdon tehdä lisää värikkäitä piirroksia! En kyllä todellakaan väitä, että osaisin piirtää, mutta teen sitä siitä huolimatta, koska se on hauskaa ja rentouttavaa! 
AH5A0533
💜Herkullinen smoothie💜 
Näitä elämän pieniä nautintoja, jääkaapissa jäähtymässä ollut mansikka,-vadelma,-banaanismoothie on rakkautta! Tein sitä pitkän, pitkän ajan jälkeen viikonloppuna ja teki kyllä niin hyvää makuhermoille! 
AH5A0504
💜kotitekoiset hampurilaiset💜
Kotitekoisia hampurilaisia alusta loppuun teimme myös viikonloppuna poikaystävän kanssa. Itse tein pihvin broilerin jauhelihasta ja poikaystäväni tavallisesta. Teimme myös tietysti sämpylät niihin itse. Hyvää tuli, mutta pihvit olisivat saaneet olla paremmin maustettuja, no ensi kerralla maustetaan paremmin! 
AH5A0592
💜Ihanat maisemat koulumatkan varrella💜
Kouluni sijaitsee aivan Tuomiojärven kupeessa, joten saan taittaa koulumatkani katsellen järvelle. Nythän se on tietysti jäässä, mutta on se kaunis silloinkin, etenkin pakkasella! Valitettavasti kuvaa sieltä ei nyt ole, mutta täytyy kyllä kauniin sään sattuessa räpsiä kännykällä parit kuvat sieltä! Viime aikoina on vain ollut niin kova pakkanen, että sormet olisivat jäätyneet jo pelkästä ajatuksesta kaivaa kännykkä esiin. 
💜Rento lukujärjestys💜
Verrattuna vielä lähihoidon opinnoissa ollessani koulupäivät olivat todella pitkiä ja uuvuttavia, mutta tällä hetkellä päivät näyttävät ihanan lyhyiltä. Todella harvoin, jos koskaan koulua on edes neljään ja sehän on minulle ilouutinen! Ehtii vielä kotonakin tehdä jotakin ennen kuin täytyy jo suunnata nukkumaan. Myöskään kotitehtäviä hyvin harvoin tulee, joten sekin on aivan mahtava uutinen, kunhan on tunneilla hereillä, se riittää. 

Mitä positiivista teidän elämäänne kuuluu tällä hetkellä, isoja tai pieniä juttuja?


2 kommenttia:

  1. Positiivisia postauksia on aina kiva lukea <3! Nuo itsetehdyt hampparit näyttää tosi hyviltä :) Pakko itekkin tehdä niitä tällä viikolla :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että tykkäsit! :) Ja tosiaan itsetehdyt hampparit on kyllä hyviä, eivätkä vaadi paljon vaivaa!

      Poista