tiistai 22. marraskuuta 2016

Saksan reissu osa 4: Burg Altena

Nyt olisi sitten vihdoinkin viimeisen Saksa-postauksen aika! Pientä hiljaiseloa on jälleen blogissa ollut, koska pääsykokeet ja työssäoppimisen alku ovat aiheuttaneet hieman stressiä. Nyt on ainakin pääsykokeet ohi ja jännätään vain tuloksia perjantaihin asti. Tämän työssäoppimisen ohella joudun myös tekemään näyttösuunnitelmaa, mutta enköhän ehdi bloggailemaan siinä sivussa, ainakin toivottavasti! 

Mutta nyt varsinaiseen asiaan, eli Saksan reissumme viimeiseen nähtävyyteen, joka oli siis Burg Altena, eli Altena nimisessä kaupungissa sijaitseva linna. Linna oli mielestäni todella vaikuttava ja hieno. Linnan sisällä oli paljon katseltavaa, muun muassa miekkoja, haarniskoita ja kaikkea muuta entisaikaan liittyvää tavaraa. 
IMG_2875
Linnan tornien ikkunoista oli aika mahtavat näkymät kaupunkiin. 
IMG_2948

IMG_2881
Tuo auto kyllä häiritsee hienon linnan pihalla omaa silmää todella paljon, mutta no can do.
IMG_2951 IMG_2906
Tässä kyseisessä linnassa toimi myös nuorisoasuntola. 
IMG_2900
Tämä on ilmeisesti nuorisoasuntolan ruokailutila. Omasta mielestäni aika tunnelmallinen. Lisäksi tästä tulee jotenkin mieleen Game of thronesin The nightswatchin ruokailutila. 
IMG_2905

IMG_2955
Burg Altenassa on myös ravintola, mutta valitettavasti se taisi olla kiinni juuri sinä päivänä kun olimme siellä kiertelemässä. Oli kuuma päivä ja jokin juominen olisi kyllä maistunut...No, onneksi kaupungista löytyi jäätelöbaari, josta sai kylmää juotavaa!

Sisätiloista ei tullut kuvattua enempää, koska joissakin linnan paikoissa se oli kiellettyä ja toisekseen, valaistus tuotti omat ongelmansa. Mutta nyt on meidän Saksan reissumme kokonaan taputeltu! Täytyykin alkaa miettiä jo seuraavia postausaiheita! 

2 kommenttia:

  1. Hienoja maisemia! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista