sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Christmas wishlist

Taas on se aika vuodesta kun mietitään mitä joululahjoja ostaisi läheisille ja mitä itse toivoisi lahjaksi. Itse esittelen nyt omat joululahjatoiveeni, ensimmäistä kertaa Polyvoren avulla! 
Christmas wishlist

Game of thronesin 5-6 kaudet. 
Niin mahtava sarja, että tuotantokaudet on miltei pakko saada omaksi! Kaudet 1-4 minulla jo on, mutta 5-6 en ole vielä ehtinyt ostamaan, joten päätin sitten toivoa pukilta. 

Pussilakana ja mahdollisesti mätsäävät tyynyliinat parisänkyyn 
Tässä toive, joka olisi aivan oikeasti tarpeellinen. Yksi minun ja poikaystäväni pussilakana on sen verran revennyt isommasta suuaukostaan, ettei sitä kohta oikein voi käyttää. 

Seinäkalenteri 
Joo, joo kännykässä on kalenteri, mutta itse kyllä tykkään enemmän katsoa ihan paperista kalenteria! Kirjakalenteri minulla jo on, mutta seinäkalenteri menee vanhaksi joulukuun jälkeen ja haluan sellaisenkin joillakin kivoilla kuvilla. Onhan se myös sisustusmielessä kaunis. 

Jojo Moyesin Jos olisit tässä-kirja 
Vaikutuin Kerro minulle jotain hyvää-kirjasta niin paljon, että ehdottomasti haluan lukea seuraavankin osan! 

Mitä tahansa muumiaiheista 
Muumimuki, kulho tai ihan mikä vaan muumijuttu on enemmän kuin tervetullutta! Tämä on itseasiassa joka joulun lahjatoive, koska muumituotteet on vain parhaita. 

 Jotakin pehmeää ja lämmintä 
Kaikkein eniten toivoisin sellaista paksua jumpin-haalaria kotona oleskeluun, mutta muutkin pehmoiset ja lämpimät vaatteet käy! Talvi on sen verran kylmä, ettei siitä vain selviä ellei voi käpertyä pehmeisiin oleskeluvaatteisiin ja vilttiin. 

Kosmetiikkaa 
Myös paketit, joista paljastuu kosmetiikkaa ovat todella kivoja! Meikkiä käytän todella harvoin, mutta kaikki ihon/hiuksienhoitotuotteet ovat tervetulleita. 

Suklaata 
Koska suklaa nyt vain on todella hyvää. Erityisesti pidän Fazerin joulusuklaasta ja Fazermintistä, mutta voisin kyllä sanoa, että suklaan suhteen olen miltei kaikkiruokainen! 

En odota, että kaikkia näitä saisin, onhan tuossa aikamoinen lista, mutta ajattelin antaa paljon vaihtoehtoja/vinkkejä, niin siitä saa sitten valita mitä toteuttaa vai toteuttaako noista mitään. Mitä te olette toivoneet joululahjaksi, oliko listallani kenties samoja toiveita kuin sinulla?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti