keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Throwback to summer

Talvi alkaa kolkutella jo ovella, joten ehkä olisi aika jo käydä läpi kesä 2016. Hieman myöhässä olen tämänkin postauksen kanssa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Eli käyn läpi summer bucket listini, mitä tuli tehtyä ja mitä ei. 

Vietä huiput yo-juhlat: 
Yo-juhlat olivat tosiaan aika huiput, vaikka niitä totta kai varjosti veljeni kuolema, mutta siitä huolimatta juuri sinä päivänä saimme kuitenkin sen edes hetkeksi suljettua pois mielistämme. Siitä on kyllä kiittäminen vieraita, jotka eivät myöskään muistuttaneet asiasta millään lailla vaan juhlivat kanssamme aivan normaalisti. 
yo
Hommaa ajokortti: 
Ajotunneilla kyllä kävin, mutta ei se autolla ajaminen kyllä alkanut sujua kuin strömsössä..... Joka ajotunnin jälkeen oli sellainen olo, että en osaa mitään, enkä tule saamaan ajokorttia koskaan. Jotenkin en vain osaa hallita autoa luontevasti ja kun kiinnitän kaiken huomioni vain auton käsittelyyn, niin liikennesäännötkin unohtuvat, vaikka teoriakoe meni hyvin läpi ja muissa tilanteissa ne muistaisin. No, saa nähdä milloin palaan täällä Jyväskylässä autokouluun ja saanko milloin sen kortin.....En ole viime aikoina jaksanut edes ajatella koko autokoulua, mutta eipä tässä onneksi mitään kiirettä sen suhteen ole. Ui paljon: 
No, paljon ja paljon, mutta kyllä sitä muutaman kerran tuli pulikoitua, ainakin paljon enemmän kuin viime kesänä, joten kyllä voisi sanoa, että suunnitelma toteutui! 

Käytä bikineitä: 
Jep, tuli käytettyä itseasiassa joka kerta, kun menin uimaan! Joku saattaa ajatella, että miten tämä nyt on mikään tavoitteellinen asia/hankala toteuttaa, mutta minulle se oli tänä kesänä kyllä ihan saavutus. Saavutus se oli siksi, että en ole aiemmin uskaltanut käyttää ollenkaan bikineitä, koska itsetuntoni kehoni suhteen on ollut aika huono. Nyt kuitenkin uskalsin käyttää bikineitä ja kyllä tuntui hyvältä! 

Valokuvaa paljon: 
Tulihan niitä kuvia aika paljon räpsittyä, joten tämäkin toteutui! Muutama tänä kesänä otettu kuva on tässäkin postauksessa. 
IMG_1987
Käy frisbeegolfaamassa: 
Emme käyneet poikaystäväni kanssa kuin ehkä kerran pari frisbeegolfaamassa, mutta kuitenkin. Frisbeegolfaus on todella kivaa, mutta tänä kesänä sille ei ollut paljon aikaa, koska poikaystäväni oli töissä välillä pidempäänkin kuin 8 tuntia, joten luonnollisesti hän ei jaksanut rankan työpäivän jälkeen lähteä vielä heittelemään. 

Hanki toinen kesätyöpaikka, jos mahdollista: 
En onnistunut saamaan toista kesätyöpaikkaa toukokuun museotyön jälkeen, vaikka kovasti töitä hainkin. No, tulipahan lomailtua sitten ihan olan takaa! 

Mökkeile ja kalasta: 
Ainakin kalastettua tuli tänä kesänä paljon! Pari kertaa mökilläkin pyörähdin, joten tämäkin toteutui! 
20160729_223339
Valvo koko yö: 
Taisi sitä tulla valvottua ystävien kanssa, mutta tosin sisätiloissa, vaikka olisi tottakai ollut tunnelmallista viettää se ulkonakin, no ehkä ensi kesänä! 

Tee pyöräretkiä: 
Pari kertaa kävimme ystävieni kanssa pyöräretkellä, emme kuitenkaan kovin pitkillä, mutta kuitenkin. Saksan reissulla teimme sitten poikaystäväni ja pariskunnan kanssa, joiden kanssa asuimme, pidemmän pyöräretken, joka oli noin. 30 kilometriä ja se oli aivan mahtavaa! 
WP_20160614_16_23_17_Pro

Käy Ruunaalla: 
Ruunaalla tuli käytyä ihan yöpymässä eräänä viikonloppuna poikaystäväni kanssa! Oli kyllä kiva reissu, vaikka sää olisi voinut olla parempikin. Mutta ehdottomasti haluan uudestaankin johonkin luontoalueelle yöpymään laavussa ja valokuvaamaan! Ruunaan reissustamme pääsette lukemaan tästä ja tästä

Tee matkapäiväkirja Saksan reissusta: 
Tuli kyllä tehtyä, onneksi! Luulen, että myöhemmin on hauskaa lukea reissustamme ja muistella kaikkea Saksassa tapahtunutta. 

Pidä hauskaa kavereiden kanssa: 
Pidin kyllä hauskaa kavereideni kanssa, mutta täytyy sanoa, että olisihan sitä voinut kavereita enemmänkin nähdä ja keksiä kaikkea mukavaa kesätekemistä. 
6tag_150616-103004
Lue kirjoja: 
Luin kyllä jälleen naurettavan vähän kirjoja, joten en sanoisi, että tässä olisin onnistunut. Kesän aikana luin ehkä kaksi kirjaa? No, ehtiihän niitä kirjoja lukea muulloinkin toki. 

Hanki parvekepöytä ja tuolit: 
No, entiseen kämppäämme saimme vanhemmiltani tuolit parvekkeelle ja pöytä oli entinen keittiön pöytämme. Se ei todellakaan ollut mikään hieno yhdistelmä ja tuolitkin olivat jo niin vanhoja, että toinen hajosikin. Se oli lähinnä sellainen väliaikainen ratkaisu kun pakko oli jotain olla kesällä parvekkeella. Tänne Jyväskylään sen sijaan löysimme kirpparilta todella hyväkuntoiset alumiinituolit yhteensä vain 10 eurolla! Parvekkeen pöytä on vielä hakusessa, mutta onneksi sitä ei tarvitse vielä miettiä, koska talvi on tulossa.
IMG_2490
Hommaa kämppä Jyväskylästä:
Kuten olen jo sanonutkin, niin se onnistui! Aluksi näytti siltä, ettemme saa KOAS:ilta asuntoa, kun asuntotarjouksia ei ruvennut kuulumaan, mutta poikaystäväni soitti ja kysyi tarjolla olevia asuntoja, ja saimme kuin saimmekin asunnon. Asuntotarjouksia ei tullut siksi, että ilmeisesti hakemuksessamme oli liian alhainen enimmäisvuokra, mutta lopulta tyydyimme kalliimpaan. 

Hanki uusi puhelin: 
No, varsinaisesti en hankkinut uutta puhelinta, mutta kuitenkin vaihdoin luurin. Aloin siis käyttää edesmenneen veljeni entistä kännykkää, koska loppujen lopuksi tyhmäähän se olisi ollut jättää käyttämättä, kuitenkin ihan hyvä puhelin, vaikka liian vähän muistia siinä onkin. 

Puhu saksaa: 
Jep, kyllähän siellä Saksan maalla tuli pälpätettyä saksaksi aika paljonkin, tai ainakin yritin! Poikaystäväni äidin kummitäti ei muuta puhunutkaan kuin saksaa, joten hänen kanssaan varsinkin tuli treenattua omaa kielitaitoa. Mutta täytyy kyllä sanoa, että yllättävän vaikeaa se on oikeassa tilanteessa käyttää saksaa kuin vaikkapa koulussa, ainakin minulle! Sanat eivät tulleet kovin helposti mieleen ja luultavasti sanajärjestyskin oli välillä hukassa. 

Pukeudu itsevarmemmin: 
Pukeuduin samalla tavalla kuin ennenkin, joten ehkä en päässyt tavoitteeseeni. Toisaalta käytin juuri niitä vaatteita, joissa tunsin oloni kotoisaksi ja hyväksi, joten ehkä se ei sitten haittaa. 
IMG_2482
Yritä säästää rahaa: 
Saksassa meni toki rahaa, mutta en varsinaisesti kyllä tuhlannut sitä. Ja Suomessa ollessanikin käytin rahaa aika maltillisesti, joten kyllä sitä jonkin verran on saanut säästettyä. 

Kirjoita päiväkirjaan useammin: 
Tuli kyllä kirjoiteltua kesällä aika usein! Se on hyvä, koska ajatuksien purkaminen päiväkirjaan on todella terapeuttista ja helpottaa ainakin itselläni ahdistusta ja stressiä. Nyt viime aikoina se on taas jäänyt, mutta pitäisi taas ryhdistäytyä ja varata sille aikaa. 

Ole paljon ulkona: 
Olin kyllä jonkin verran, mutta olisin voinut olla enemmänkin! Oli monta hienoa päivää, jolloin en mennyt ulos, koska a) kiakki ystävät ja poikaystävä olivat joko töissä tai muualla kaukana ja b) en yksin keksinyt tekemistä ulkona. 

Loppujen lopuksi aikamoisen listan laadin itselleni kesän ajaksi, mutta kuitenkin aika suuri osa toteutui, mikä on positiivista! Nyt onkin hyvä siirtyä syksyisempiin/talvisempiin aiheisiin ja tietysti vielä Saksa-postauksiin! Heippa taas vähäksi aikaa! 

2 kommenttia:

 1. Eikö siis inssi menny läpi? :/
  Saksan matkan päiväkirjausta postausta?

  Kämppäpostaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No inssivaiheeseenhan en ole vielä edes päässyt:'D Ajotunteja vielä muutama jäljellä ja varmaan joudun ottamaan lisäajotunteja, koska jostakin syystä autolla ajaminen ei ole vielä monenkaan ajotunnin jälkeen lähtenyt luonnistumaan:/

   Ja Saksan postauksia on jo yksi ilmestynyt! :) Ne eivät nyt ole sellaisessa varsinaisessa päiväkirjapostaus muodossa, mutta matkapäiväkirjaani olen käyttänyt ja tulen käyttämään niissä apuna.:) Ja kämppäpostauskin on suunnitteilla ja toteutankin sen mahdollisimman pian, kunhan kämppä on sen verran siisti että siitä kehtaa kuvia julkaista:D

   Poista