tiistai 5. heinäkuuta 2016

8 tekemisideaa tylsälle päivälle

Kaikilla meillä on varmasti sellaisia päiviä, jolloin ei keksi yhtikäs mitään mitä voisi tehdä, varsinkin jos sattuu olemaan kesän työttömänä. Ajattelinkin koota tällaisen listan asioista, mitä voisi tehdä, kun ei kerta kaikkiaan keksi yhtikäs mitään tekemistä! 


Jos on kaunis sää, lähtekää kaveriporukalla tai yksin pyörälenkille 
Ottakaa vaikka eväät mukaan ja ehdottomasti jotain juotavaa. Pyörälenkinhän ei tietenkään tarvitse olla hirmuinen rääkki, vaan voi polkea rennosti ja nauttia samalla maisemista, siis jos on mahdollista ajella kivojen maisemien ympäröimänä. Pysähtykää jossakin ja pitäkää picnic!

Siivoa vaatekaappisi 
Varmasti jokainen onnistuu sotkemaan vaatekaappinsa jossakin vaiheessa sellaiseen kuntoon, että sieltä ei löydä helposti mitään. No, mikäs sen parempi tylsän päivän askare kuin järjestellä se! Viikkaa vaatteet nätisti ja järjestä ne mahdollisesti värijärjestykseen, niin seuraavan kerran, kun etsit jotain, sinun ei tarvitse menettää hermojasi sitä etsiessäsi! 

Siivoa kotisi tai huoneesi 
Myönnetään, ei se kaikkein mukavin tekeminen, kun on tylsää, mutta sitäkin tarpeellisempi. Sitä paitsi, siivouksen jälkeen on voittajafiilis, kun koti tai huone on siisti ja siellä on viihtyisää olla. Laita lempimusiikkiasi soimaan ja aloita vaikka tavaroiden järjestelemisellä ja pölyjen pyyhinnällä. Musiikin soidessa siivoaminen on paljon mukavampaa! 

Lähde rannalle uimaan ja pelaamaan rantalentopalloa 
Tämä vaatii tosin taas sen, että on hyvä sää ja ihmisiä, jotka lähtevät kanssasi rannalle. Niin ja tietysti sen, että ranta on lähellä tai vaihtoehtoisesti saatte autokyydin sinne. Muistakaa ottaa juomista mukaan, koska pelatessa tulee aika nopeasti jano, varsinkin jos on jo muutenkin lämmin sää! 

Leivo jotakin herkullista
Yksinkertaista tai vaikeaa, suolaista tai makeaa, sinä päätät! Kutsu ystäväsikin koolle syömään loihtimiasi herkkuja! 

Mene kirjastoon ja lainaa sieltä hyvää luettavaa tai katseltavaa 
Tylsänä päivänä kirjastossa saa aikaansa kulumaan etsimällä kivoja kirjoja luettavaksi tai jos et pidä kirjojen lukemisesta, niin lainaa mielenkiintoisia elokuvia tai musiikkia. Kirjastossa voi myös viettää aikaa vaikkapa jäämällä sinne lukemaan erilaisia lehtiä tai sitten lainaamiaan kirjoja. 

Lähde kirpparikierrokselle 
Kirppareilta voi löytyä vaikka mitä aarteita edullisesti! Ainakin jos havittelee tyyliinsä persoonallisuutta, eikä halua maksaa vaatteista maltaita, niin kirpparit ovat oivallisia paikkoja! Myös sisustustavaroita löytyy kirppareilta aika usein. 

Pitäkää lautapelipäivä/ilta 
Kaverit kokoon ja ei kun pelaamaan lautapelejä kera hyvien naposteltavien ja juomien! Periaatteena voisi olla, että jokainen, jolta löytyy lautapelejä voisi tuoda niitä ja jokainen toisi myös jotakin syötävää ja juotavaa, niin tarjoilutkaan eivät jäisi yhden harteille. 4 kommenttia:

  1. Mahtavat vinkit tässä postauksessa! :) Lautapeli illat on parhautta♥

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihania vinkkejä, nää on hyvä muistaa kun tekeminen loppuu <3

    VastaaPoista