perjantai 13. toukokuuta 2016

Summer Bucketlist

Kuten viime postauksessa lupailinkin, on nyt sen kuuluisan summer bucketlistin aika! 

Tahdon kesän aikana..... 

Viettää huiput ylioppilasjuhlat 

Juhlapaikka on ainakin todella kiva, joten luulisin, että juhlista tuleekin mahtavat, ainakin se on tavoite! Hyvää syömistä, sukulaisten ja tuttujen kanssa oleilua ja saunomista, mikäs sen parempaa? Toivottavasti myös sää suosisi yo-juhlapäivänäni.

Hommata ajokortin 

Kaiken järjen mukaan se olisi pitänyt hankkia jo yli vuosi sitten, mutta tässä sitä ollaan, edelleenkin ilman korttia! No, olen sentään aloittanut sen huhtikuussa, joten toivottavasti kesän lopussa minulla olisi kortti taskussa. 

Uida paljon 

Viime kesänä uiminen jäi todella vähälle huonojen säiden takia, joten toivon, että tänä kesänä tulisi uitua senkin edestä ja vietettyä mukavia rantapäiviä. 

Käyttää bikineitä 

Jos olette lukeneet postaukseni bikinit kesäksi (*klik*), niin tiedätte, että en ole vuosiin käyttänyt bikineitä, mutta nyt aion vihdoin uskaltaa ostaa itselleni bikinit ja vielä käyttää niitä! 

Valokuvata paljon 

Tämä on bucket listillä joka kesä, koska kesällä nyt sattuu tapahtumaan kaikkea kivaa ja kivat hetket kannattaa myös ikuistaa. Kesällä on myös todella kaunista ja paljon erilaisia kuvauskohteita, joten jo senkin takia se on listalla aina. Valitettavan usein kuvasato tosin jää liian vähäiseksi, mutta yritän kovasti petrata sen asian suhteen! 
summer
Käydä frisbeegolfaamassa 

Tilasimme poikaystäväni kanssa meille molemmille yhdet frisbeegolfkiekot, joten totta kai tavoitteena olisi käydä myös suhteellisen aktiivisesti frisbeegolfradalla heittelemässä, pyörällä sinne kun pääsee aika nopeasti. Varmasti mukavaa ajanvietettä kesäpäiville. 

Hankkia toisen kesätyöpaikan, jos mahdollista 

Tämä ihan sen takia, koska tarvitsen rahaa. Onhan minulla tämä yksi kesätyöpaikka toukokuun loppuun asti, mutta oikeasti tarvitsisin lisää töitä. Ihan sama mitä, mutta edes jotakin! Onhan lomailukin toki kivaa, mutta rahattomuus taas ei..... 

Mökkeillä ja kalastaa 

Näitäkään ei tullut harrastettua viime kesänä tarpeeksi, nyt tänä kesänä on pakko kunnostautua näidenkin osalta! 

Valvoa koko yön

Kesäöissä on jotain maagista, joten ainakin yksi kokonainen yö on valvottava! Valitettavasti tuppaan vain sippaamaan aika aikaisin, mutta pitää yrittää jollakin tavalla saada itsensä valvomaan ja tunnelmoimaan koko yö. 
WP_20150720_013

Tehdä pyöräretkiä 

Juomista, kamera ja evästä mukaan, ei kun menoksi! Pyöräillessä on mahtavaa ihailla ohikiitäviä maisemia ja ihan vain nauttia sen tuomasta hyvästä olosta. Jos pyöräilyreissulla löytyy jokin kaunis paikka, niin voi pitää huilitauon ja olla picnicillä! Pitää kyllä ehdottomasti tehdä tuollaisia reissuja! 

Käydä Ruunaalla 

Tämäkin oli poikaystävän kanssa pitkään suunnitelmissa viime kesänä, mutta eipä vain koskaan tullut lähdettyä. Poikaystäväni haluaa kalastella siellä (todennäköisesti jonkin verran kalastan minäkin) ja minä valokuvailla ja nauttia kauniista maisemista. Yövymme joko teltassa tai jollakin alueella sijaitsevalla laavulla. Ruunaa on siis retkeilyalue Lieksassa, jos jäitte ihmettelemään että mikä ihmeen Ruunaa. 


Tehdä matkapäiväkirjan Saksan reissusta 

Aion ostaa matkapäiväkirjaa varten ihan erikseen jonkun kivan vihon tai kirjan. Olemme Saksassa kuitenkin 2 viikkoa, joten sillä ajalla varmasti sattuu ja tapahtuu kaikkea kirjoittamisen arvoista. Tavoitteena olisi saada kirjoitetuksi joka Saksassa olo päivästä jotakin. Aion myös julkaista matkapäiväkirjan tuotokset blogissa kuvien kera. 

Pitää hauskaa kavereiden kanssa 

Hauskanpitoa ystävien kanssa ei voi koskaan olla liikaa, mutta liian vähän sitä voi olla. Tavoitteena tänä kesänä olisi siis viettää kivoja hetkiä heidän kanssaan niin usein kuin vain mahdollista. 
IMG_0166
Lukea kirjoja 

Lukio ja pääsykokeisiin lukeminen ovat vieneet käytännössä kaiken ajan muiden kirjojen lukemiselta. Se ärsyttää ja haluan vihdoinkin ruveta jälleen lukemaan kirjoja aktiivisesti. Ensin haluan lukea loppuun joululahjaksi saamani Laura Lindstedtin Oneironin, eihän se olekaan kuin kohta puoli vuotta ollut kesken.....

Hankkia parvekepöydän+tuolit 

Tarkoituksena olisi saada siis kukat parvekkeelle kesällä ja muutenkin mahdollistaa siellä oleskelu, koska miten ihanaa olisikaan aurinkoisena kesäpäivänä mennä parvekkeelle ottamaan aurinkoa ja lukemaan hyvää kirjaa tai aamulla syödä aamupala siellä. Pöydän saatamme ainakin saada vanhemmiltani, mutta tuoleja joutuu varmaan vielä metsästämään. Mitään kovin kalliita emme kuitenkaan halua hommata, koska kesän lopussa muutamme Jyväskylään, eikä ole yhtään varmaa onko meillä Jyväskylän asunnossa parveketta ollenkaan. 

Hommata kämpän Jyväskylästä 

Jokseenkin tärkeellinen asia, jos opiskelupaikat sieltä minulle ja poikaystävälleni liikenee. Toivottavasti löytyisi sellainen, jonka vuokran maksun jälkeen jäisi rahaa elämiseenkin....
flowers
Hankkia uuden puhelimen 

Vanha luuri alkaa vedellä viimeisiään, eikä muutenkaan enää oikein miellytä, joten tämäkin tärkeysjärjestyksessä aika korkealla. 

Puhua saksaa 

Ollaan tosiaan se 2 viikkoa Saksassa, joten olisi ehkä ihan suotavaakin yrittää mongertaa saksaksi jotakin, senhän takia sitä olen opiskellut 5 vuotta! Jännittää kyllä aika paljon ihka ensimmäistä kertaa käyttää saksan kieltä ihan oikeasti, mutta toivottavasti alun jäätymisten jälkeen pystyisin puhumaan ja ymmärtämään sitä edes jokseenkin luontevasti. 

Pukeutua itsevarmemmin 

Viime aikoina en mielestäni ole uskaltanut pukeutua juuri niin kuin haluan. Jokin on estänyt minua pistämästä päälleni joitakin kivoja vaatteita, mutta tänä kesänä yritän päästä siitä eroon.
WP_20150713_006
Yrittää säästää rahaa 

Sitä rahaa kun sattuisi tarvitsemaan jonkin verran syksyn ja muuton lähestyessä... No, täytyy vain yrittää elää mahdollisimman säästeliäästi, vaikka uuden puhelimen hommaankin ja mahdollisesti ne parveketuolit. Kirpparit kunniaan siis! 

Kirjoittaa päiväkirjaan useammin 

Viime aikoina päiväkirjaan kirjoittelu on ollut aikas laiskaa, joten kesällä voisin yrittää kirjoitella ahkerammin. 

Olla paljon ulkona 

Ei varmaan tarvitse edes perustella, miksi. 


Hups, nyt kyllä hurahti sellainen hehtaaripostaus että huhhuh! Mitään noista en kuitenkaan halunnut jättää pois, koska nuo kaikki ovat mielestäni mainitsemisen ja tekemisen arvoisia juttuja kesällä. Onko teillä samanlaisia suunnitelmia kesälle kuin minulla? 

2 kommenttia:

  1. Ihana kesälista! <3 Ja Saksa, ah se on niin ihana kohde! Mielellään lukisin sit täältä mitä oot tykännyt ite olal siellä ja mitä teitte :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja jee, kiva kuulla, että kiinnostusta löytyy saksa-postauksen/postausten lukemiseen! :3

      Poista