tiistai 31. toukokuuta 2016

Kuvia viime ajoilta

Täällä taas, jälleen kerran pienen tauon jälkeen. Syy tähän taukoiluun on ollut lähinnä toukokuun alussa alkanut (nyt jo tosin päättynyt) kesätyö ja pääsykokeeseeen lukeminen. Omassa perhepiirissäni sattui myös noin viikko sitten eräs aika järkyttävä tapaus, joten sekin on syönyt energiaa ja intoa bloggaamiseen, mutta ehkäpä siitä lisää, kunhan saan ajatukseni selvennettyä ja hieman toivuttua. 
Mutta tauosta huolimatta kameraan ja kännykkään on kertynyt sinä aikana kuvia, joten pikimmittä puheitta niitä katsomaan! 
IMG_1638
Eräänä viikonloppuna suunnattiin poikaystäväni kanssa hänen vanhempiensa luo viikonloppua viettämään ja poikaystäväni innostuikin lennättämään vanhaa leijaansa! Oli todella tuulista ja oli hauskaa katsella, kuinka leija kiemurteli taivaalla vimmatusti. Hankalaa sitä oli tosin kuvata, mutta kyllä kamerasta muutama onnistunut otos löytyi! 
IMG_1658
Samaisena viikonloppuna pelasimme myös mölkkyä, joka on minun ja poikaystäväni vakiokesäpeli! 
IMG_1773
Ja aina yhtä ihanat lampaat! 
IMG_1747
6tag_210516-211328
Kuukauden mittaisessa kesätyössäni museossa olin ensin ulkomuseon kesäkuntoon laittamisessa mukana (eli pääosin haravoimista) ja sen jälkeen siirryin töihin museon kahvioon. Sekin työ oli ihan mukavaa, vaikka mokailinkin välillä kasssakoneen kanssa. Onneksi kuitenkin pääosin sujui hyvin! 
Jyväskylä
Tämä kuva onkin jo Jyväskylästä, jossa kävimme viime viikolla pääsykokeissa poikaystäväni kanssa. Minulla oli sosiaalityön pääsykoe Jyväskylän yliopistossa ja poikaystävälläni sitä seuraavana päivänä Sähkö/automaatioinsinöörin pääsykoe Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. En voi kehua, että pääsykokeeni olisi mennyt kovin hyvin, koska en ehtinyt/jaksanut lukea siihen paljon ollenkaan. No, toivotaan parasta! Ai niin, en päässyt myöskään varsinaiseen valintakokeeseen Jyväskylän ammattikorkeakoulun sote-alalle, olisin siis hakenut sosionomiksi. Hieman ärsyttää, koska parille muulle paikkakunnalle olisin päässyt esivalintakokeeni perusteella ihan hyvin, mutta Jyväskylään en. No, täytyy toivoa, että edes joku opiskelupaikka minulle liikenisi, jos ei Jyväskylän yliopistosta, niin sitten Jyväskylän ammattikoulusta lähihoitajan paikka! 
WP_20160525_14_18_43_Pro
Ja koska nyt isommassa paikassa oltiin, josta löytyi Amarillo, niin totta kai sinne oli päästävä herkuttelemaan pääsykokeen jälkeen! Minulle Amarillossa syöminen oli aivan ensimmäinen kerta, mutta olin kuullut ennen sitä paljon ylistäviä sanoja siitä. Ja ei, en tullut pettymään! Todella herkullista ja ihanan mausteista roskaruokaa, jota voi silloin tällöin syödä hyvillä mielin. 
WP_20160526_12_01_21_Pro
Ja seuraavana päivänä ennen bussilla kotiin lähtöä kävimme vielä Pannukakkutalo-nimisessä paikassa syömässä ihanan suussa sulavat valkosuklaa-vadelmapannarit. Oli kyllä niin herkullista ja täyttävää, että oksat pois! Jos muutamme ensi syksynä Jyväskylään, niin on kyllä tuollakin ihan pakko käydä uudemman kerran!

Siinäpä oli kuulumisia kuvien muodossa kerrakseen. Mainittakoon vielä, että sain myös tietää viralliset yo-tulokseni ja minäkin saan juhlia lakin saamista ensi lauantaina! Tällä viikolla onkin vielä leivottava ja hankittava muut tykötarpeet juhlia varten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti