sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Winter tag

Tee VS kahvi VS kaakao?
Herkkusuu ilmoittautuu, eli kaakao! 

Polvisukat VS villasukat? 
Villasukat. Polvisukkia en käytä itseasiassa ollenkaan, vain todellla todella harvoin. Sitä paitsi villasukat pitävät varpaat ihanan lämpiminä! 

Hokkarit VS kaunoluistimet? 
Kaunoluistimet, koska hokkareilla luistelusta on jo sen verran aikaa, että en tiedä osaanko enää... Tosin tänä talvena voisin opetella uudelleen luistelemaan hokkareilla. 

Lumiukkojen tekeminen VS lumienkeleiden tekeminen? 
Lumiukkojen tekeminen. Lumiukoista saa tehdä minkä näköisiä vain, eikä välttämättä kastu niin pahasti kuin enkeleiden teossa. Tosin en ole lumiukkoakaan tehnyt moneen moneen vuoteen... 

Joulutortut VS piparit? 
Joulutortut, vaikka toki piparitkin maistuvat. Joulutorttujen hillona omena-kaneli on ihan paras! 

Pehmeä paketti VS kova paketti? 
Hmmm...Sanoisin että pehmeä, koska viime jouluina olen saanut enemmäkseen kovia paketteja, joten pehmeät paketit toisivat mukavaa vaihtelua. Toisaalta tämän joulun toivelistalla on molempia.IMG_8296

Paras talviurheilulaji? 
Varmaankin luistelu ja luistellessa ihan kiva peli on kaukalopallo. Ei hiihdossakaan tosin mitään vikaa ole, jos on hyvät sukset ja hyvä sää.

Paras tapa viettää talvista vapaapäivää? 
Käydä luistelemassa tai hiihtämässä ja ottaa mukaan lämmintä kaakaota ja jotain muuta hyvää evästä. Kun on ulkoiltu tarpeeksi, niin voi hyvällä omalla tunnolla päivän päätteeksi käpertyä lämpimän viltin alle ja katsoa jonkun hyvän elokuvan herkullisten leffaherkkujen kera.

Paras joululaulu? 
All I want for christmas is you. Sekä alkuperäisenä että My Chemical Romancen esittämänä. On kyllä monia muitakin, mutta tuo nyt tuli ensimmäisenä mieleen.

Paras jouluinen/talvinen elokuva? 
Kyllä Joulupukki ja noitarumpu vie ehdottomasti voiton, suosikkileffa lapsesta saakka!

Paras jouluherkku? 
Auts, tämä on paha! Mutta varmaan kaikki joulusuklaat, konvehdit sun muut. Suolaisista joulukalkkuna.

Parasta talvessa? 
Se, kun kauniina pakkaspäivänä puut ovat aivan kuurassa ja lumessa ja aurinko paistaa ja saa lumen kimmeltämään todella kauniisti. Se on vain niin ihanan näköistä!

Paras vaatekappaleesi talvella? 
Pipo. Pääni yksinkertaisesti jäätyisi, jos minulla ei olisi pipoa ja todennäköisesti aika äkkiä saisin flunssan ja korvat kipeiksi. Tai ainakin siltä tuntuu, joten piposta en talvella luovu, en vaikka hiukset sen alla menevätkin hieman sekaisin.

Parhaat talvikengät? 
Pitkävartiset ja lämpimät kengät, joilla pystyy tallustamaan niin pakkasella kuin loskakelilläkin.
IMG_0004


Kerro jokin hyvä muisto liittyen jouluun! 
Kerran vietettiin joulua eräällä kivalla vuokramökillä perheen sekä isän puolen mummon ja tätini sekä serkkuni kanssa. Lunta oli sinä jouluna paljon ja muutenkin joulutunnelma oli ihan katossa. Kävimme syömässä jouluillallisen vuokramökistämme kävelymatkan päässä olevalla matkailukeskuksen päärakennuksella ja sen jälkeen olikin joulupukin vierailun aika. Tietysti myös saunoimme ja kylvimme hangessa. Tuo joulu on ikimuistoisin ja haluaisinkin, että joskus ottaisimme sen uusiksi! Pitäisi vain olla sitä rahaa... 

Mainitse yksi joululahjatoiveesi tälle vuodelle! 
Fallout 4. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta peliltä, joten hyppisin riemusta, jos pukkeli toisi sen tänä vuonna. En tosin odota liikoja, koska toiveissani oli pari hyödyllisempääkin juttua ja tuo peli tosiaan on hieman hintava, koska on vasta ilmestynyt. 

Mikä on sun ehdoton must-have juttu talvella? 
Hmmm.... Ehkäpä lapaset, varsinkin jos ne ovat jonkun itsetekemät. 

Pidätkö glögistä? 
Ehdottomasti! Voisin vaikka elää sillä koko joulukuun. 

Pidätkö talvesta? Miksi/Miksi et? 
Nooh, tunteeni talvea kohtaan ovat hieman ristiriitaiset. Toisaalta pidän siitä, kun välillä on kylmempää ja maisemakin vaihtuu valkoiseksi ja "puhtaaksi". Toisaalta kylmyys alkaa ottaa päähän viimeistään helmikuun tienoilla. Mutta olen kuitenkin sitä mieltä, että joulun pitäisi ehdottomasti olla valkoinen tai muuten ei ole kunnon joulufiilistä. 

Tämän haasteen bongasin tästä blogista. Ajattelin, että olisipa kiva taas pitkästä aikaa tehdä tällainen haastepostaus, joka on vieläpä ajankohtainen! Haastan mukaan ihan jokaisen blogin omistavan. Hyvää joulun odottelua kaikki! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti