tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulu on jo ovella

Huhhuh, jouluun on enää kaksi yötä! Aika rientää näkymästi todella nopeasti, vastahan oli joulukuun alku.... 

Mutta mitä minä olen tehnyt näin ennen joulua? No, viime viikolla sain kuin sainkin houkuteltua poikaystäväni tulemaan kanssani elokuvateatteriin katsomaan Star Wars: The Force Awakensin. Häneen kun ei Star Warsit oikein iske ja minä ehdottomasti halusin päästä katsomaan kyseisen leffan. Sitä ennen kuitenkin sivistin itseäni katsomalla episodit IV-VI, toki olin katsellut niitä jo pienenä, mutta en välttämättä kaikkia ja siitä on jo niin pitkä aika, ettei juoni todellakaan pysynyt päässä. Mutta The Force Awakens oli myös mahtava! Oli mahtavaa, että siinä nähtiin alkuperäisiä näyttelijöitä, mutta myös uudet tuttavuudet hoitivat osansa erittäin hyvin. 

Olen myös totta kai pakannut lahjoja. Pidimmekin poikaystäväni kanssa lahjojenpakkaamistalkoot yhdessä eräänä päivänä siemaillen samalla lämmintä glögiä, siinä vaiheessa viimeistään joulufiilis valtasi mielen! 
IMG_0915
Viime viikonloppuna vietimme myös poikaystäväni 18-vuotissynttäreitä ensin kahvittelemalla lauantaina hänen kotikotonaan vanhempien vieraiden kanssa ja sunnuntaina juhlimme kaveriporukalla ja hänen pikkusiskonsa kanssa. Oli kyllä todella mukavaa ja hyvillä mielin lähdin eilen mukavan viikonlopun jälkeen kotikotiin viettämään joulua. Vietämme siis poikaystäväni kanssa tämän joulun omien vanhempiemme kanssa. Vielä pitäisi paistaa joulutorttuja ja tehdä pientä joulusiivousta ennen aattoa. Tänään leivoin piparit aatolle. Jouluinen fiilis on ihme kyllä joten kuten säilynyt, vaikka lunta ei täällä enää olekaan. Tapaninpäivänä menen sitten poikaystäväni kotikotiin kahdeksi yöksi ja sen jälkeen tulemme molemmat takaisin minun kotikotiini pariksi yöksi ja sitten menemme yhteiseen kotiimme viettämään uudenvuoden aaton. Uudenvuoden päivänä lähden sitten ystävieni kanssa juhlistamaan erään ystäväni syntymäpäivää Joensuuhun. Loppuloma olisi tarkoitus viettää yhteisessä kodissamme rentoutuen ja elokuvia katsellen. Mukava joululoma on siis varmasti tiedossa. 
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti