maanantai 14. joulukuuta 2015

Christmas wishlist

Moi taas kaikki! Joulu alkaa lähestyä, siihenhän on enää vain sellaiset puolitoista viikkoa, hurjaa miten nopeasti aika menee... No mutta kuitenkin, ajattelin että nyt olisi korkea aika esitellä teille mitä minä oikein toivon joululahjaksi. Postauksen kuvat on otettu muutama vuosi sitten joulun aikaan.

1. Fallout 4 

Kuten jo Winter tag-postauksessa mainitsinkin, vaikuttaa se jotenkin todella mielenkiintoiselta peliltä. Viime aikoina olen jotenkin enemmän alkanut kiinnostumaan tietokonepeleistä mitä aiemmin. Pelit tuppaavat vain olemaan aika kalliita, joten jos itsellä ei ole varaa, voi aina pyytää joko joululahjaksi tai synttärilahjaksi. 
Venlan kuvat 079

2. Mukava jumpin-oloasu 

Mieluiten materiaalina fleece tai sellainen collegekankainen, joka on kuitenkin pehmeä ja lämmin. En kuitenkaan toivo One Piece-merkkistä jumpinia, koska se on mielestäni aivan liian kallis, paljon halvempikin riittää vallan mainiosti. Toivoisin tosiaan vain, että se olisi mahdollisimman mukava ja lämmin, johon voisi rentona viikonloppupäivänä pukeutua, kun ei ole menoa minnekään, vaan ohjelmassa on ihan vain kotona löhöilyä. 

Venlan kuvat 122

3. Koulureppu 

Nykyinen koulureppuni ei mielestäni ole oikein tyyliäni, joten haluaisin ehkä hieman naisellisemman ja söpömmän repun. Harmittaa, että eräästä söpöstä pöllörepustani repsottaa olkahihna, koska se olisi ollut täydellinen minulle. No, ei voi mitään, katsotaan josko kävisi tuuri ja pukki toisi minulle vielä paremman ja söpömmän koulurepun! 

Venlan kuvat 021

4. Muumimuki/muita muumiaiheisia asioita 

Tämä taitaa olla kestotoiveenani joka joulu. Rakastan kaikkea muumiaiheista ja keräilen muumiastiastoa. Muumimuki tai muu sarjaan kuuluva esine saa minut siis aina todella iloiseksi. 

Tällaisia joululahjatoiveita minulla on. En tietenkään odota, että saisin nuo kaikki, mutta vanhempien kysyessä toiveita he varmasti toivovatkin, että lahjatoiveissa olisi valinnanvaraa. Noista he saavat sitten valikoida, minkä/mitkä he kokevat ostettavan arvoisiksi, vai kokevatko minkään niistä. Voisin esitellä myös mitä aion ostaa läheisilleni lahjaksi, mutta en taida kuitenkaan, koska osa lahjan saajista lukee blogiani, joten olisi aika tylsää, jos he saisivat tietää lahjansa etukäteen. 

Mutta millaisia joululahjatoiveita teillä on? Entä millaisia lahjoja aiotte tänä vuonna antaa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti