perjantai 25. joulukuuta 2015

Christmas eve

Eilinen jouluaatto oli taas jälleen mukava ja rentouttava niin kuin aina. Vietin sen vanhempieni luona isoveljieni kanssa. Emme tehneet mitään kovin erityistä, mutta ei jouluaattona tarvitsekaan, silloin tärkeintä on rentoutuminen rakkaiden kanssa. 
IMG_0926
Aloitin jouluaattoaamuni tietystikin riisipuurolla kanelin kanssa. Mantelin tosin unohdamme aivan joka joulu sinne laittaa! Joulupuuron jälkeen olikin aika laittaa jouluherkut esille ja tehdä vielä viimeiset joulujärjestelyt, että joulunvietto pystyisi alkamaan. Kuusenkin koristelin, mutta valitettavasti unohdin ottaa siitä kuvan! Voisin toki nyt ottaa siitä kuvan, mutta kamerastani loppui akku, enkä oikein voi lykätä tämän postauksen tekemistä siihen asti, että akku olisi latautunut. No, ehkäpä olette nähneet joulukuusia mahdollisesti jo kyllästymiseen asti muiden blogeista. 
IMG_0939
Aamulla oli myös mahtavaa huomata, että saimme sittenkin valkoisen joulun! Aatonaattona tilanne näytti vielä toivottomalta, mutta yön aikana oli satanut hieman lunta. Ei kovin paljoa, mutta kuitenkin siten, että joulufiilis voimistui. Kävimme iltapäivällä myös äitini ja koiriemme kanssa lenkillä ja oli ihanaa katsoa kuinka koiramme Roku oikein piehtaroi lumessa innoissaan. 
IMG_0932Ja tottakai jouluun kuuluu myös suklaakonvehdit! Ne vain ovat aivan liian hyviä, joten jouluna niitä tulee mussutettua vähän liikaakin....No, puolustukseksi voin sanoa, että joulu on vain kerran vuodessa!
IMG_0943Ja se kaikkein odotetuin asia joulussa-jouluateria! Porkkanalaatikkoa homejuustolla, karjalanpiirakka munavoilla ja sen alla hieman lanttulaatikkoa, nam! Lautaselta puuttuu tietty kalkkunarullasta leikatut suikaleet, mutta rulla olikin vielä uunissa aterian syömisen aikaan.
IMG_0974Illan kruunasi lahjojenjako. Tänäkin vuonna sain ihania lahjoja. Kuten kuvasta näkyy, sain paljon toivomiani muumijuttuja, muumirasian tikkareilla täytettynä, muumipurkkaa, muumimukin ja kulhon (nimeltään "Muutto") ja sain myös poikaystävältäni muumimukin ja kulhon, onneksi en kuitenkaan samanlaisia, vaan ne olivat talviaiheiset, tarkemmin ne, joissa muumit nukkuvat talviunta. Noiden lisäksi sain nahkaisen retrolaukun, josta tykkään älyttömästi! Se on jotenkin niin tilava ja ihanan vanhantyylinen. Pienet suihkugeelipullot ovat myös käteviä, jos lähden jonnekin, jossa olen yön yli. Laura Lindstedtin Oneiron-kirja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja jännittävältä kirjalta, ei varmasti ole turhaan voittanut Finlandia-palkintoa tänä vuonna. Noiden lisäksi sain myös päiväkirjan (niitä tarvitsen aina) ja Unelmien pelikirja-leffan sekä mummoilta rahaa. Ei ollenkaan hullumpia lahjoja, kaikki tulevat tarpeeseen! 

Minkälaisia lahjoja te saitte ja miten vietitte joulun? Mukavaa joulupäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti