lauantai 26. syyskuuta 2015

Back in business

Nyt olen vihdoin ja viimein saanut syksyn kirjoitukset pois alta ja voin jälleen palailla myös tänne blogimaailmaan! Minulla onkin ollut jo kova ikävä postailua ja välillä tauon aikana tuntui siltä, että on pakko päästä postailemaan, mutta kun aika ei yksinkertaisesti vain riittänyt bloggaamiseen. Nyt kuitenkin stressi kirjoitusten osalta on tältä syksyltä historiaa ja voin keskittyä kaikkeen muuhun mukavaan. 
 No, miten ne kirjoitukset sitten menivät? Ainakin englannin osalta ihan hyvin, koska alustavien pisteiden mukaan olen saamassa E:n tai M:n. Olen ihan huipputyytyväinen tuohon, koska lähinnä M:ää englannista tavoittelinkin, joskaan en uskonut saavani sitä, koska englannin abikurssin aikana tuntui siltä, että yo-vihkot menevät aivan päin mäntyä. En myöskään lukenut miltei ollenkaan englannin yo-kokeisiin, joten senkin takia olen todella positiivisesti yllättynyt. Ruotsin alustavia pisteitä en tiedä vielä, mutta luulen, ettei se onnistunut ihan yhtä hyvin kuin tuo englanti, koska koe tuntui aika vaikealta ja ruotsiakaan en ollut lukenut tarpeeksi, kieliä kun on jotenkin mielestäni hankala lukea... Terveystiedon yo-koe taas oli eilen ja tuntuma oli ainakin se, että sain minä sinne jotakin kirjoitettua, kuitenkin samaan aikaan peläten, että kirjoitinko sittenkään tarpeeksi. No tuloksia odotellessa! 

Tämän tauon aikana muutin tosiaan myös poikaystäväni kanssa ensimmäiseen yhteiseen kämppään ja tästä meidän kaksiosta yritänkin tehdä mahdollisimman pian asuntopostauksen. Yhteiselo on tähän asti sujunut todella hyvin, vaikka välillä minun temperamenttinen luonteeni onkin tuottanut harmia hieman rauhallisemmalle ja herkemmälle poikaystävälleni, mutta riidat ovat olleet todella pieniä ja riidan jälkeen ollaan aina sovittu.

Ja minunkin on aivan pakko hehkuttaa syksyä, joka on nyt alkanut viime viikkojen aikana tulla vihdoin! Tiedän, että kaikki muutkin blogit ovat täynnä syksyn hehkutusta ja tunnelmointia, mutta minunkin on vain pakko liittyä siihen joukkoon, koska minäkin tykkään syksyn tuomasta raikkaudesta, luonnon väriloistosta, pimenevistä illoista kynttilöineen ja pehmoisista villapaidoista, ah! 

Mutta jotta tämä postaus ei olisi vain rivitolkulla tekstiä, heitetään sekaan muutama kuva elävöittämään tätäkin raapustusta. 

WP_20150907_001
Tehtiin poikaystävän kanssa reilu annos makaronilaatikkoa broilerijauhelihalla ja siitä tuli kyllä todella hyvää! Se taisikin olla aivan ensimmäinen yhteinen kokkauksemme. 
IMG_0376
Viime viikonloppuna käväisin kesämökillä ja sen kukkapenkistä löytyi tällainen kaunis ruusun nuppu. 
IMG_0372
Ja samasta kukkapenkistä löytyi avautunutkin ruusu, ei varmaan ole hankala arvata mikä minun lempikukkani on.... 
IMG_0370

IMG_0398

IMG_0473
Tällainen paluu bloggailun pariin tällä kertaa! Oikein hyvää viikonloppua niin viralliset lukijat kuin anonyyminä blogiani lukevatkin! :--)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti