tiistai 11. elokuuta 2015

Elossa ollaan

Hei taas todella pitkästä aikaa kaikki! Postaustauko pääsi venähtämään tällä kertaa aivan liian pitkäksi, siitä syvimmät pahoitteluni. Syy pitkään postaustaukoon on yksinkertaisesti ollut se, ettei aika vain kertakaikkisesti ole viime aikoina riittänyt blogin päivittämiseen. Alkukesästä valitin sitä, kuinka tylsää ja ohjelmatonta kesäni on, mutta se muuttuikin kertaheitolla heinäkuun tienoilla. Oli pari reissua, poikaystävän pikkusiskon rippijuhlia, mökkeilyä ja poikaystävän kanssa ajan viettämistä. Olisin periaatteessa ehtinyt jotain postata noidenkin menojen lomassa, mutta minulla ei ollut inspiraatiota, ja silloin kun tunnen, ettei bloggaamiseen kertakaikkisesti löydy inspiraatiota, koen paremmaksi vaihtoehdoksi olla postailematta kuin väkisin väkertää postausta, josta loppujen lopuksi näkyy, että se on pakolla väsätty. 
Mutta pidemmittä puheitta tämän postauksen ytimeen, eli tämän kesän aikana räpsimiini kuviin! Todennäköisesti teen vielä toisen postauksen samalla aiheella, koska kuvia olisi muussa tapauksessa tullut tähän postaukseen aivan liikaa, joskin niitä saattaa jo nyt olla aivan liikaa.... 


InstagramCapture_8c3471af-46eb-4e8c-81a8-f5acaea8425d
Tuli käytyä taas Helsingissä tätiä ja serkkua moikkaamassa. Sää oli todella kiva, lämmin, mutta ei liian lämmin. Koko Helsinki oli täynnä eri maista tulleita voimistelijoita(?), koska Helsingissä järjestettiin Gymnaestrada. Emme menneet katsomaan kyseistä tapahtumaa, mutta mielestäni oli erittäin mukavaa vaihtelua, että vastaantulijat olivat välillä muunkin maalaisia kuin vain suomalaisia. 
WP_20150716_064
Ja kuten kuvasta näkyy, nämä ringissä tanssivat ja laulavat ihmiset ovat sveitsiläisiä. Oli muuten todella hauskan kuuloista-ja näköistä kun he leikkivät jotain piiritanssia ja lauloivat samalla, että oli pakko ottaa kuva. 
WP_20150717_007
Ja tämän kesän yleisin sää: harmaa ja sateinen. Tosin junassa istuessa tuollainen sää ei haitannut ollenkaan. 
IMG_0164
Oli onneksi myös kauniita ja aurinkoisia päiviä, niin kuin tässä kuvassa. Tämä on siis poikaystäväni luota otettu kuva. 
WP_20150720_020
Ja sää suosi myös silloin, kun mökkeilimme kaveriporukalla kaverini mökillä. Illalla oli niin kaunis auringonlasku! Tosin tämä puhelimella räpsäisty kuva ei tee sille lainkaan oikeutta. 
IMG_0171
IMG_0239
Sukumökillä kahden tädin ja mummon kanssa mökkeillessä tuli kykittyä lakkametsässä aika paljon. Keräsinkin itselleni pakastimeen ensi kevään lakkiaiskakkua varten lakkaa. Tai no, enhän minä vielä voi sanoa, saanko viettää lakkiaisia ensi keväänä, mutta jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ja kirjoitukset läpi, niin saan. 
IMG_0261
Kun olimme etsimässä lakkapaikkaa, löysimmekin tuollaisen, mielestäni aika kauniin paikan. 
IMG_0264
Ja mitä olisikaan mökkireissu ilman grillaamista! Nam, nam oli kyllä todella hyvää! 

Tänään on sitten loman viimeinen päivä. Aika hurahti aivan käsittämättömän nopeasti, vaikka alkukesästä aika tuntui matelevan. Kesän alussa laatimani summer bucket listin kohdat eivät ole täyttyneet ollenkaan paria kohtaa lukuunottamatta. Loppujen lopuksi se ei haittaa. Välillä on hyvä olla suunnittelematta mitään etukäteen ja tehdä vain sitä, mikä itsestä tuntuu hyvältä ja mennä minne huvittaa. 

Huomenna alkaa koulu. Olen tavallaan jo odottanutkin sitä, mutta taas toisaalta en. Hyviä puolia koulun alussa on säännölliset rutiinit ja että on jotain tekemistä joka päivä. Huonoja puolia taas ovat stressi ja kiire. Ja niitä kumpaakin tulee varmasti riittämään tänä syksynä, koska minulla on vielä pari avointa kurssia suorittamatta, jotka pitäisi suorittaa pikimmiten ja niiden lisäksi yo-kirjoitukset. Minä hullu menin valitsemaan syksyn kirjoituksiin terveystiedon, englannin ja ruotsin. Näin jälkeenpäin ajateltuna se ei ehkä ollutkaan kovin viisasta, en ole ehtinyt lukemaan vielä yhtään ja jo kuukauden päästä pitäisi olla kirjoittamassa. Onneksi minulla sentään on keväällä aikaa kirjoittaa uudestaan, jos tulokset eivät miellytä. 

Syyskuussa minua ja poikaystävääni odottaakin muutto ensimmäiseen yhteiseen kämppään. Myös sen suunnittelussa on mennyt aikaa. Odotan muuttoa kyllä todella innolla, vaikka totta kai se myös hieman jännittää, tuohan yhdessä asuminen aina omat haasteensa parisuhteeseen. Toivon kuitenkin, että isommilta haasteilta vältyttäisiin. Huomenna koulun jälkeen menemmekin tekemään vuokrasopimuksen. Mutta yhteenmuutosta kuulette varmasti lähempänä lisää! 

Mutta nyt tämä tyttö lähtee valmistautumaan huomiseen koulupäivään ja viettämään viimeistä lomailtaa. Moimoi seuraavaan kertaan! 

2 kommenttia:

  1. toinen syksyn tt-kirjoittaja ilmottautuu... noei mut, tosi kivan tuntunen blogi sulla ja paljon hyviä kuvia! Jään seurailemaan. ps. onnea tulevaan kotiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mahtavaa saada positiivista palautetta, vaikka viime aikoina bloggaamiselle onkin jäänyt todella vähän aikaa:3

      Poista