sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Hello May

Moi taas kaikki! Viime postauskerrasta onkin vierähtänyt jo aivan liian pitkä aika, mutta tänään otin itseäni niskasta kiinni ja päätin väsätä tänne jälleen kuulumispostauksen. Viimeksi kirjoittelin tänne huhtikuun puolivälissä, kun nyt on jo toukokuun alku! Hurjaa, miten nopeasti aika menee. Mutta asiaan: Eli mitä minulle oikein kuuluu? Itseasiassa todella hyvää, vaikka kevätväsymys ja koulustressi hieman painavatkin. Valitettavasti en ole saanut vielä kesätyöpaikkaakaan, mutta muutoin elämä on ihanaa tällä hetkellä. Se on ihanaa siksi, että koulua on jäljellä enää vain 4 viikkoa ja sitten on loma! Toisekseen aloin tässä hiljattain seurustelemaan ihanan ihmisen kanssa ja muutenkin asiat ovat hyvin. 

Totta kai se, ettei minulla ole kesäksi (ainakaan vielä) työpaikkaa harmittaa jonkin verran, koska joudun irtisanomaan asuntoni sen takia ja muuttamaan takaisin vanhempieni luo, mutta loppujen lopuksi ei sekään kovin paha juttu ole. Voin kotonakotona nauttia koirien lenkittämisestä, luonnon rauhasta ja porukoiden seurasta. Saan viettää kiireettömiä päiviä päättäen itse mitä teen. Ei hassumpaa, eihän? Täytyy vain selvitä pienemmällä rahamäärällä ja nauttia elämän ilmaisista iloista. Ja toki saan vanhemmiltani hieman rahaa, jos teen kotihommia. 

hello may
Kuvat: Weheartit

Mutta niin, huhtikuukin vaihtui toukokuuhun ja itselläni kuun vaihdos menikin aikas mukavissa merkeissä. Vappuaattona vietin aikaa hyvien ystävieni kanssa, joista kahta en ollut nähnyt pitkään aikaan. Illalla kävimme parissa baarissa ja oli kyllä todella hauskaa! Väkeä oli liikkeellä paljon ja ihmiset olivat juhlatuulella, jotkut ehkä hieman liikaakin. Tämä loppuviikonloppu onkin sitten mennyt levätessä, väsyttää nimittäin aika paljon. 

Mutta keväisempiä ja lämpimämpiä kelejä odotellessa, hyvää toukokuun alkua kaikille! Itse rupean hoitamaan paria koulujuttua ja rentoutumaan ennen seuraavaa kouluviikkoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti