sunnuntai 25. tammikuuta 2015

I'm freezing

IMG_8791
IMG_8814

Tällä viikolla villasukat ja kaikki mahdollinen lämmin vaate on tullut enemmän kuin tarpeeseen. Ulkona on nimittäin paukkunut melkein 30 asteen pakkanen. Hrrr.... Kylmää, mutta todella kaunista. Puut ovat olleet aivan huurteessa ja hanki kiillellyt katuvaloissa. Valitettavasti en kuitenkaan uskaltautunut ulos kuvaamaan pakkasen kauneutta, sen verran mukavuuden ja lämmönhaluinen minäkin olen! Koeviikko alkaa huomenna ja minulla ensimmäinen koe on ruotsi. En suinkaan siis lue yo-kirjoituksiin, kuten kuvan perusteella voisi luulla, vaan sain käytetyn eximian yo-kirjan tätini miesystävän pojalta. Toimii muuten todella hyvin kokeisiinkin lukiessa! Tällä hetkellä tuntuu, että ruotsi on hallussa ihan hyvin, mutta sen näkee sitten huomenna. Ai niin, sain muuten ruotsin kielen ääntämistestistä 10-! Olin aivan yllättynyt, koska odotin paljon huonompaa numeroa. Ruotsin kokeista minulla yleensä tulee kaseja, joten 10- edes ääntämisestä on piristävää. 

Mutta minä lähden vielä hieman lukemaan ruotsia ja katsomaan televisiota, hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja tsemppiä kaikille lukiolaisille, joilla alkaa koeviikko!

4 kommenttia:

 1. Talvi on kyllä niin mun inhokkivuodenaika :( Jaksan sitä juuri joulunalusajan, jolloin lumi tuntuu maagiselta ja tunnelma on muutenkin taianomainen, mutta kun uusi vuosi on mennyt, alan kuumeisesti odottamaan kesää :D Noh, onneksi on keksitty villasukat! :)

  Tsemppiä koeviikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, villasukat on maailman paras keksintö varsinki ku asutaan Suomessa! :D Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Täällä kans yksi vilukissa, joka palelee nytkin, vaikka on sisällä lämpöisessä. Mutta eipä tässä ole enää kauaa kesään.. :)

  VastaaPoista