keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Nyt on taas se päivä vuodesta, jolloin mietitään mitä sitä on tullut tehtyä kuluneen vuoden aikana. Itselläni vuosi 2014 ei ollut kovin kummoinen, ei erityisen huono, mutta ei erityisen hyväkään. Vähän tylsä vuosi, voisi kai sanoa. Mutta koska tämä vuosi oli tylsä, on otettava haasteeksi saada vuodesta 2015 mielenkiintoisempi ja jännittävämpi! Mutta joka tapauksessa tältä tylsältäkin vuodelta on jokunen valokuva kertynyt, joten mennäänpä niihin! 

WP_000585
Talvi oli aika kehno, tämä kuva on tammikuulta ja muistan, kuinka hypimme riemusta kavereideni kanssa kun lunta satoi edes tämän verran ja oli vähän pakkasta. Lopputalvi olikin aika loskainen ja vähäluminen.  

WP_000649
Hiihtolomalla vierailin tavalliseen tapaani äitini kanssa tätini luona Helsingissä ja maistoin blinejä aivan ensimmäistä kertaa! Olivat aivan mahtavan makuisia, suosittelen ehdottomasti kaikille. 
WP_20140422_046
Huhtikuussa kävin vanhempieni, toisen tätini ja hänen miesystävänsä kanssa Tallinnassa. Tämähän oli minulle toinen kerta, koska ensimmäinen vierailuni sinne oli vuonna 2013, kun olin luokkaretkellä siellä. 

WP_20140519_005
Toukokuussa saimme kaveriporukan kanssa hyppytunneilla nauttia ihanasta auringonpaisteesta kouluamme lähellä olevan joen rannalla.  

IMG_5854
Toukokuussa juhlittiin myös mummoni 90-vuotisjuhlia ja tätini loihti noin hienon kakun! 

IMG_5994
Kesäkuun alussa juhlimme sitten toisenlaista juhlaa: veljeni lakkiaisia. Juhlapaikkana meillä oli aika kiva metsästysmaja ja vieraita oli noin 20-30. 

WP_20140820_001
Tänä vuonna myös luin ihania kirjoja ja ehdoton suosikkini on George R.R. Martinin Tulen ja jään laulu-kirjasarja. Tällä hetkellä olen menossa viidennessä kirjassa, eli Korppien kesteissä. 

WP_20140507_006
Ennen kuin rakastuin Tulen ja jään laulu-kirjoihin, rakastuin kuitenkin TV-sarjaan isoveljeni ja erään ystäväni innoittamana. Aika piakkoin, kun aloin katsoa sarjaa tilasin myös boksin, jossa on kaudet 1-3. Enkä ole katunut ollenkaan, sarja on niin hyvä, että olen katsonut kaikki kaudet moneen kertaan läpi! 

IMG_6306
Juhannuskokon jämä Rautavaaran metsäkartanolla. Juhannusta siis vietin vain perheen kanssa ja kävimme katsomassa Metsäkartanon juhannusta. Silloin oli kyllä aivan kamalan kylmä ilma! 

IMG_6500
Heinäkuussa kävimme vaeltamassa Tiilikan kansallispuistossa samalla porukalla, joka oli Tallinnassa. Kuten kuvasta näkyy, kahvinkeitto ja eväiden syönti on käynnissä. 
IMG_7061
Tämä kuva on otettu syksyllä kesämökiltämme. Vietin yhden viikonlopun mökkeillen ja keräten puolukoita Helsingistä tulleen tätini ja porukoideni kanssa. 

Ehkei tämä vuosi kuitenkaan aivan tylsistä tylsin ollutkaan, kun muistelin noiden kuvien avulla tekemiäni asioita. Mutta kuitenkin tavoitteena olisi saada vuodesta 2015 paljon parempi! Mutta hyvää uutta vuotta kaikille, muistakaahan juhlia kohtuullisesti! 

new year
Kuva: Weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti