perjantai 26. joulukuuta 2014

Christmas presents

Tänä vuonna taisin olla todella kiltti, koska paketeista paljastui vain toivottuja ja mieluisia lahjoja!
IMG_8471
Leivänpaahdin tuli tarpeeseen, koska se jäi jostain syystä ostamatta silloin kun muutin omaan kämppään. Nytpä vihdoin pääsen minäkin syömään paahdettua leipää myös kämpilläni!

IMG_8474
Toven 100-vuotisjuhlamuki. Keräilen muumimukeja, joten tämä oli erittäin mieluinen ja toivottu lahja. Kaiken lisäksi tämä on teemamuki, joten sen arvo saattaa nousta huomattavasti vuosien saatossa. 

IMG_8509Pentikin tyynyliinasetti. Tämäkin lahja on erittäin tarpeellinen.

IMG_8516
Jani Niipolan Härmästä Hollywoodiin kertoo duudsonien kehitystarinan. En ns. "fanita" duudsoneita, mutta täytyy sanoa, että heidän ohjelmansa ovat olleet todella hyviä ja hauskoja. On mielenkiintoista tietää, mistä kaikki lähti ja kurkata hieman pintaa syvemmälle. Tykkään myös luonnollisesti lukea, joten lahja osui aivan nappiin! 
IMG_8522IMG_8567
Mansikkalikööriä ja leivontatarvikkeita. Leivontatarvikkeet tulevat tarpeeseen, koska kämpilläni niitä ei ole miltei ollenkaan, jonka takia leipominen kämpillä on jäänyt hyvin vähäiseksi. Mutta ehkäpä nuo uudet hienot leivontatarvikkeet innostavat minua leipomaan kämpillänikin koulupäivän päätteeksi! Ja no, mansikkalikööri on hyvä lahja myös, ajattelin siemailla siitä aina sellaisissa erityisemmissä tilanteissa. 

IMG_8580
Usb-liitännällä toimiva led-valolamppu. Tämäkin on varmasti todella kätevä, jos valoa ei ole saatavilla tai muuten haluaa selata nettiä pimeässä. 
IMG_8596
Tykkään poltella kynttilöitä ja tuikkuja, joten tämä tuikkuastia muutama tuikku sisällään oli myöskin mukava lahja talven pimeyden keskelle. 
IMG_8602Pienempi ja isompi kosmetiikkalaukku. Nämäkin ovat tarpeellisia aina. Noiden kangas muuten on todella pehmeää. Kuosikin on aika jännä.

IMG_8604
Perustoppi, joka on sukelluspuku/uimapukukangasta eli siis todella mukava päällä ja käy erinomaisesti kuntoiluun, tykkään todella paljon, koska mustia perustoppeja tarvitsee aina. 

Tällaiset oli minun joululahjani tänä vuonna. Olisitteko te tyytyväisiä tällaisiin lahjoihin? Mutta tosiaan, eihän joulussa tärkein asia ole lahjat,vaan yhdessäolo läheisten kanssa, jota tuli kyllä tehtyä. Maha on täynnä suklaata, laatikoita ja joulukalkkunaa. Jouluohjelmia en seurannut miltei ollenkaan, sen sijaan katsoimme aattoillan päätteeksi Macheten koko perheen kanssa. Hieman meitä nauratti elokuvavalinta, koska sehän ei ole jouluelokuvaa nähnytkään. Niinkuin ei myöskään Expendables 3, jonka katsoimme yhdessä aatonaattona. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti