sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Viikon kuulumisia

Hei vaan taas jälleen kaikille!

Tämän viikon vietin erään hyvän ystäväni kanssa, joka on työssäoppimisessa tässä samassa kaupungissa missä itse asun. Hän siis asui luonani maanantaista perjantaihin ja meillä oli oikein hauskaa. Seura oli muutenkin tervetullutta, yksin asuminen kun tuppaa olemaan aika ankeaa aina välillä, varsinkin nyt kun päivät ovat lyhyempiä ja kaamosväsymys ja alakulo painavat päälle. No mitä sitten teimme? Emme mitään kovin erityistä. Juttelimme, saimme nauruhepuleita ja vain olimme. Hyvän ystävän kanssa edes pelkkä oleilu ei ole tylsää!

IMG_8011
Sen verran kuitenkin yhteistä viikkoa juhlistettiin, että teimme tortilloja yhdessä toisen hyvän ystävämme kanssa. Kurkkua, paprikaa, tomaattia, salaattia, juustoa, ranskankermaa ja kanaa, nam!WP_20141023_006
Syksyn ekat glögit tuli juotua myöskin!

Tällä viikolla satoi myös hieman lunta ja pakkasta oli jopa 16 astetta! Minun mielestäni talven tulo on aina ihanaa aikaa, mutta pimeys saa minussakin aikaan kaamosväsymystä ja kaamosalakuloa. Kuitenkin joulu lievittää sitäkin. Yleensä tammi-helmikuussa alan kyllästyä talveen ja alan haaveilla kesästä. Mutta saapa nähdä, milloin tänä vuonna se oikea talvi tulee. Tänään satanut lumi alkoi sulaa pois ja sataa vettä. Loskaa on joka paikassa, mitä inhoan. No, ei auta kuin odottaa sitä, kun oikea talvi alkaa. Toivon todella, että jouluna olisi ihan oikeasti talvi. 

Tässä kaikki tällä kertaa. Olen ajatellut, että tekisin tulevalla viikolla musiikkipostauksen, jossa kerron bändeistä ja artisteista, joista pidän ja tämän hetken hiteistä suosikkini. Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti